Γερμανία

Ετοιμάζεται για… Ντόρτμουντ ο Βασιλειάδης! (photo)

Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης είναι ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της φετινής Πάντερμπορν. Μάλιστα οι εμφανίσεις του οδήγησαν και τον Τζον Φαν’τ Σιπ να του δώσει κλήση για την Εθνική Ελλάδας.

Ο 22χρονος (γεννημένος στις 4/10/1997) βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Bundesliga, όπως η Βέρντερ Βρέμης και η Γκλάντμπαχ, με την Πάντερμπορν να έχει κάνει γνωστό και το ποσό το οποίο θέλει για να τον παραχωρήσει.

 

 

Η ομάδα του βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και η παραμονή στην Bundesliga φαντάζει δύσκολη. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα αντιμετωπίζει την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Εκεί ο Βασιλειάδης αναμένεται να δώσει το παρών και μάλιστα στην ομάδα του περιμένουν πολλά απ’ αυτόν, καθώς θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός “χτύπησε” 16χρονο ταλέντο από τη Super League 2!

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε ακόμη ένα ταλέντο για την Ακαδημία...

Ο Συλαϊδόπουλος θέλει να κρατήσει έναν νεαρό στη Ριο Άβε!

Ο Γκουστάβο Μάντσα έφτασε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι...

Νέο ταλέντο στην Ακαδημία του Αστέρα!

Ένα ακόμα ταλέντο από τις ακαδημίες της Εράνης Φιλιατρών...

Οι Πορτογάλοι τσεκάρουν ταλέντο της U15 του Ολυμπιακού!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού —...

Αναχώρησε για Γερμανία η U15 του ΟΦΗ!

Με προορισμό το Μάνχαϊμ της Γερμανίας αναχώρησε το πρωί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ