Ολυμπιακός

Έρχεται στον Πειραιά 17χρονο αστέρι της Σταντάρ! (photo)

Τον 17χρονο (γεννημένος στις 12/7/2002) Άλαν Ροντρίγκες αναμένεται να φέρει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής εξετάζεται τις τελευταίες ημέρες από τους ανθρώπους των “ερυθρολεύκων”.

Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, είναι Γάλλος, όμως έχει ελβετικό διαβατήριο και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Σταντάρ Λιέγης.

 

 

 

Σύμφωνα με το “Φως των Σπορ”, ο Ροντρίγκες αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να ενταχθεί στις προπονήσεις της U19 του Ολυμπιακού και να περάσει από το “μικροσκόπιο” του Αντώνη Νικοπολίδη που θα κρίνει την παραμονή του στην ομάδα.

Βέβαια το σκάουτινγκ έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό. Άρα οι “ερυθρόλευκοι” γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητές του και τώρα μένει να ξετυλίξει το ταλέντο του και υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ο Κουτσίδης και ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ισίδωρου Κουτσίδη, καθώς ο 21χρονος...

Και επίσημα κάτοικος… Νησιού ο Μουζακίτης!

Η Χαλ Σίτι επισημοποίησε την απόκτηση του Χρήστου Μουζακίτη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ