Ισπανία

Έριξε τη βόμβα η Μπάρτσα – Τσίμπησε “ασπρόμαυρο” αστέρα! (photo)

Ένα βήμα πριν από την πρώτη της μεταγραφή είναι η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει και πάλι στη La Liga, η Μπάρτσα ωστόσο προχωράει ακάθεκτη για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, η πρωταθλήτρια Ισπανίας έκλεισε τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό στα ρεπορτάζ των “μπλαουγκράνα”, με την μεταγραφή να περνάει από “σαράντα κύματα”.

 

 

Ωστόσο όπως φαίνεται οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τεσσάρων ετών και θα αποκτήσει με το καλημέρα φανέλα βασικού.

Στη Βαρκελώνη βλέπουν στο πρόσωπο του τον ποδοσφαιριστή που θα μεταμορφώσει επιθετικά την ομάδα και θα της δώσεις άλλον “αέρα’.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν θα υπάρχουν ανταλλάγματα. Οι Καταλανοί προσέφεραν ένα σωρό ποδοσφαιριστές στη Γιουβέντους, με τον Αρτούρ όμως να θεωρούνταν ο επικρατέστερος για ανταλλαγή.

Όμως ο Βραζιλιάνος έβαλε… φρένο στα όνειρα της ομάδας του, λέγοντας πως δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε κορυφαίο τουρνουά στην Ισπανία η U12 του Παναθηναϊκού!

Μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της U12...

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν στο… ποδόσφαιρο!

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν αποκλειστικά στις ικανότητες κάθε...

Σε όμιλο… τριών ομάδα η Εθνική Κορασίδων!

Η κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...

Κλήρωσε για την Εθνική Νεανίδων στο EURO WU19!

Στον 3ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της League...

Μεγάλη αποχώρηση από την U17 του Λεβαδειακού!

Η U17 του Λεβαδειακού βρίσκεται σε... αλλαγή προπονητή, καθώς...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ