Ισπανία

Έριξε τη βόμβα η Μπάρτσα – Τσίμπησε “ασπρόμαυρο” αστέρα! (photo)

Ένα βήμα πριν από την πρώτη της μεταγραφή είναι η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει και πάλι στη La Liga, η Μπάρτσα ωστόσο προχωράει ακάθεκτη για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, η πρωταθλήτρια Ισπανίας έκλεισε τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό στα ρεπορτάζ των “μπλαουγκράνα”, με την μεταγραφή να περνάει από “σαράντα κύματα”.

 

 

Ωστόσο όπως φαίνεται οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τεσσάρων ετών και θα αποκτήσει με το καλημέρα φανέλα βασικού.

Στη Βαρκελώνη βλέπουν στο πρόσωπο του τον ποδοσφαιριστή που θα μεταμορφώσει επιθετικά την ομάδα και θα της δώσεις άλλον “αέρα’.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν θα υπάρχουν ανταλλάγματα. Οι Καταλανοί προσέφεραν ένα σωρό ποδοσφαιριστές στη Γιουβέντους, με τον Αρτούρ όμως να θεωρούνταν ο επικρατέστερος για ανταλλαγή.

Όμως ο Βραζιλιάνος έβαλε… φρένο στα όνειρα της ομάδας του, λέγοντας πως δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ