Σάββατο, 15/03/25
Ισπανία

Έριξε τη βόμβα η Μπάρτσα – Τσίμπησε “ασπρόμαυρο” αστέρα! (photo)

Ένα βήμα πριν από την πρώτη της μεταγραφή είναι η Μπαρτσελόνα.

Μπορεί η σεζόν να μην έχει ξεκινήσει και πάλι στη La Liga, η Μπάρτσα ωστόσο προχωράει ακάθεκτη για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Tuttosport, η πρωταθλήτρια Ισπανίας έκλεισε τον Μίραλεμ Πιάνιτς. Ο Βόσνιος μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό στα ρεπορτάζ των “μπλαουγκράνα”, με την μεταγραφή να περνάει από “σαράντα κύματα”.

 

 

Ωστόσο όπως φαίνεται οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την απόκτηση του. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τεσσάρων ετών και θα αποκτήσει με το καλημέρα φανέλα βασικού.

Στη Βαρκελώνη βλέπουν στο πρόσωπο του τον ποδοσφαιριστή που θα μεταμορφώσει επιθετικά την ομάδα και θα της δώσεις άλλον “αέρα’.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν θα υπάρχουν ανταλλάγματα. Οι Καταλανοί προσέφεραν ένα σωρό ποδοσφαιριστές στη Γιουβέντους, με τον Αρτούρ όμως να θεωρούνταν ο επικρατέστερος για ανταλλαγή.

Όμως ο Βραζιλιάνος έβαλε… φρένο στα όνειρα της ομάδας του, λέγοντας πως δεν έχει σκοπό να πάει πουθενά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ισπανία

Γίνεται προπόνηση με… 3 ποδοσφαιριστές; Γίνεται!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει... ξεμείνει από ποδοσφαιριστές και έτσι ο Αντσελότι θα κάνει προπόνηση με ότι έμεινε. Τα...
Ιταλία

Ο Μανδάς έβαλε τζίφρα… ανανέωσης με τη Λάτσιο!

Ο Χρήστος Μανδάς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Λάτσιο και πήρε... μεγάλη αύξηση στις αποδοχές του. Η...
Κύπελλο (U19)

Σάββατο με… προημιτελικά Κυπέλλου για τις ομάδες U19!

Το Κύπελλο U19 επιστρέφει με την προημιτελική φάση και ντέρμπι που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Τα προημιτελικά θα...
Αγγλία

Τα “έσκασε” για τα… καλά η Τσέλσι για 17χρονη...

Η Τσέλσι είδε πως με τους... αστέρες δεν της βγήκε και τόσο, οπότε αρχίζει να επενδύει σε...
Αγγλία

“Είδα την Ελλάδα να παίρνει EURO! Μπορεί να το...

Θέλοντας να δείξει ότι η Άρσεναλ μπορεί να πάρει τον τίτλο, ο Τιερί Ανρί αναφέρθηκε στην τεράστια...