Δευτέρα, 29/12/25
Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025
Plus

Έριξε… μπουνίδια στον καρχαρία για να σωθεί! (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε παραλία της Αυστραλίας, εκεί όπου ένας σέρφερ από την Γαλλία, ήρθε αντιμέτωπος με έναν καρχαρία και αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει, ρίχνοντας του… μπουνιές.

Ο 23χρονος Ντίλαν Νάκας, κατάφερε να ξεφύγει με μόνο μερικά μικρά κοψίματα καθώς ένας καρχαρίας είχε γαντζωθεί στο πόδι του την ώρα που έκανε σερφ στην παραλία Μπελ, στην πολιτεία της Βικτώρια, στην Αυστραλία το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο σέρφερ κατάφερε να σωθεί ρίχνοντας δύο μπουνιές στον καρχαρία, ενώ ένας άλλος σέρφερ ο Μάθιου Σεντουνάρι, έτρεξε να τον βοηθήσει μόλις άκουσε τις φωνές του και τελικά και οι δύο κατάφεραν να βγουν ασφαλείς, την ώρα που ο καρχαρίας τους κύκλωσε.

Στο video παρακάτω, ακούγονται οι φωνές του Νάκας και στη συνέχεια διακρίνονται οι δύο άνδρες να προσπαθούν να βγουν προς την ακτή έχοντας τον καρχαρία, λίγα μέτρα πίσω τους.

Απίστευτο, όπως και να έχει.

Δείτε το video:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορίστηκε το Ολυμπιακός – ΟΦΗ για τη Super League U19!

Η αναμέτρηση είναι για την 13η αγωνιστική της Super...

Ενδιαφέρον από… Τουρκία για Τζολάκη – Έρχεται μεγάλη πρόταση!

Πρόταση για τον Κωνσταντή Τζολάκη φέρεται να ετοιμάζει η...

Έκλεισε ένα μεγάλο ταλέντο της Super League o Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός θα έχει στην ομάδα του ένα μεγάλο...

Top Class ομάδα “προσπέρασε” την Παρί για Μουζακίτη!

Μετά την Παρί Σ.Ζ. μια ακόμη μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα...

Ο ΠΑΟΚ πήρε Ελληνόπουλο από την… Ιταλία!

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ