Ακαδημίες

Επιστρέφουν στις προπονήσεις τα πιτσιρίκια! (photo)

Μετά το “πάγωμα” που προκάλεσε στις αθλητικές δραστηριότητες η πανδημία του κορονοϊου, οι αποφάσεις για την επιστροφή στην κανονικότητα αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Το πρώτο βήμα λοιπόν έγινε, αφού δόθηκε επίσημα το “πράσινο φως” για την επαναλειτουργία των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Έτσι, από την ερχόμενη Δευτέρα 18 Μαιού, οι αθλητές και οι αθλήτριες άνω των 13 ετών, επιστρέφουν στην δράση.

Πιο συγκεκριμένα, θα επαναλειτουργήσουν οι κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για ατομικές προπονήσεις, ενώ θα επιτρέπεται και η χρήση μπάλας.

 

 

Στους μικρούς κλειστούς χώρους θα επιτρέπεται ένα άτομο ανά 30 τ.μ., ενώ στις ανοιχτές εγκαταστάσεις το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο θα είναι τα 80 άτομα.

Στο μεταξύ, μετά και από αυτήν την απόφαση, ξεκινάει η “κουβέντα” για τις ομαδικές προπονήσεις, για τις οποίες έχει ήδη κατατεθεί υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο είναι υπό εξέταση.

Φαίνεται πως σιγά σιγά θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα και η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε για αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζήτησε συγκέντρωση στο πλάνο ο Ταουσιάνης!

"Συγκέντρωση στο αγωνιστικό πλάνο" απαιτείται ώστε η Εθνική Ελπίδων...

Ήττα – σοκ για την Εθνική από το Μαυροβούνιο!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 1-0 στάδιο της Τοπόπλιτσα από...

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Εθνική Νέων!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο...

Η κορυφαία λίστα του… κόσμου έχει δυο Ελληνόπουλα!

Όχι ένα, αλλά δυο ταλεντάρες από την Ελλάδα κρύβει...

Είναι αρκετό μόνο το ταλέντο;

Το ταλέντο είναι ένα πολύτιμο δώρο, ένα φυσικό χάρισμα...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ