Ολυμπιακός

Εντός του μήνα έρχονται δύο ταλέντα στον Πειραιά! (photo)

Άπαντες έχουν σηκώσει μανίκια στον Πειραιά και δουλεύουν για το μέλλον. Ο Ολυμπιακός θέλει να τρέξει άμεσα για να αποκτήσει τα ταλέντα που το λείπουν.

Συγκεκριμένα αυτό αναμένεται να γίνει πριν από τα πλέι οφ και δηλαδή πριν τα τέλη Μαΐου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι “ερυθρόλευκοι” θα κινηθούν για την απόκτηση ενός νεαρού ακραίου.

Ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Άλεξ Κογιάδο που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα, για τον οποίο οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχει ένα “αγκάθι”. Πρόκειται για 21χρονο ποδοσφαιριστή (γεννημένος στις 22/4/1999).

 

 

Ο Ολυμπιακός τον θέλει με μεταγραφή, αλλά με λίγα χρήματα, κάτι το οποίο φαίνεται πως δεν το συζητάνε οι Καταλανοί. Ενώ ο άλλος θα είναι ο Φελίπε Ζότα της Μπενφίκα. 

Τα πράγματα με τον 21χρονο (γεννημένος στις 30/3/1999) είναι απλά. Η Μπενφίκα τον παραχωρεί δανεικό και μένει να δουμε αν οι δύο σύλλογοι θα τα βρουν έτσι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυο ταλεντάκια από τη Θεσσαλονίκη δοκιμάζονται στην Ολλανδία!

Ένα ακόμα βήμα προς τα εμπρός κάνει η Thessaloniki...

Στη Βοσνία ο ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι με τη Ζρίνσκι Μόσταρ!

Η U19 του ΠΑΟΚ ανοίγει αύριο, 28 Οκτωβρίου στις...

Viral 3χρονος “αστέρας” ποδοσφαίρου – Ο πιτσιρικάς που “έφυγε” συνοδεία αστυνομικών

Άνω κάνω έγινε ένας αγώνας νέων ποδοσφαίρου στη Φλόριντα...

Ούτε η Παλαιστίνη μπόρεσε να “φρενάρει” την εκπληκτική Εθνική!

Η Εθνική U15 που συγκροτήθηκε αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές του...

Ο Κωστούλας είναι ο… κορυφαίος της Premier League!

Η Αγγλία έχει βρει το νέο της αγαπημένο πρόσωπο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ