Ισπανία

Ένα αστέρι του Champions League στην Μπαρτσελόνα Β’! (vid)

Προκαλεί μεγάλη εντύπωση η κατάληξη του Ανσού Φατί.

Ο 17χρονος άσος (γεννημένος στις 31/10/2002) αναμένεται να βρεθεί μέσα σε ένα μικρό διάστημα από τα σαλόνια στα αλώνια της Μπαρτσελόνα Β’.

Ωστόσο για να καταλάβουμε τι πραγματικά συνέβη, πρέπει να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η εμπιστοσύνη του Βαλβέρδε και η δικαίωση του

Ένα νέο παιδί κάνει την εμφάνιση του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Όλοι μιλάνε για εκείνο τον πιτσιρικά, που λέγεται πως έχει την εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος όμως δεν έχει τις απαιτούμενες εμπειρίες.

Εμπειρίες που τελικά δεν χρειάστηκε, καθώς έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του. Με το σκορ στο 4-2 απέναντι στην Μπέτις, ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι τον νεαρό Φατί, μία κίνηση που του βγήκε σε καλό αρκετά γρήγορα

Η αναμέτρηση με την Μπέτις, έγινε η αφορμή να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των Καταλανών, καταγράφοντας 24 παιχνίδια.

Όμως αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το ρεκορ που πέτυχε στον αγώνα με αντίπαλο την Ίντερ στο Champions League. Ο Ισπανός έκανε το 1-2 για τους “μπλουγκράνα” και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού.

Το παραμύθι τελειώσει πολύ γρήγορα

Παρόλα αυτά ο νεαρός με την έλευση του Μπρέθγουεϊτ, ο Φατί άρχισε να παίρνει όλο και πιο λίγο χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα ο Κίκε Σετιέν να παίρνει μία ριζοσπαστική απόφαση.

Ο Σετιέν αποφάσισε να υποβαθμίσει τον πιτσιρίκα στην δεύτερη ομάδα από την επόμενη χρονιά, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επανέλθει δυνατότερος.

Εξέλιξη που υποβαθμίζει πολύ κάτω τον ταλαντούχο άσο, που από τα “σαλόνια” του Champions League, θα βρεθεί στα “αλώνια” της τρίτης εθνικής.

Δείτε το γκολ κόντρα στην Ίντερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ταλέντο από τη Ντόρτμουντ και… είναι Ελληνόπουλο!

Μια σπουδαία κίνηση με φόντο το παρόν και το...

Πόσα παιχνίδια πρέπει να παίζει ένα ταλέντο 12-17 ετών για να έχει εξέλιξη;

Η ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών προϋποθέτει στρατηγικό σχεδιασμό που...

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον… Killer του και αυτός το επιβεβαίωσε με πέντε γκολ!

Ο Παναγιώτης Φώτης τράβηξε τα βλέμματα για ακόμη ένα...

Ο Ολυμπιακός έχει νέο… Κανόνι και “πυροβολά” ασταμάτητα!

Υπάρχουν περίοδοι που σε έναν επιθετικό βγαίνουν σχεδόν τα...

Το πιο δυνατό πρότζεκτ της ΑΕΚ έχει… όνομα: Αργύρης Αργυρίου!

Ο 17χρονος Αργύρης Αργυρίου, που μπήκε αλλαγή στο 8-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ