Παναθηναϊκός

Δίνει ευκαιρία στον Τζαβίδα ο Παναθηναϊκός! (photo)

Εδώ και λίγες ημέρες ο Σπύρος Τζαβίδας προπονείται με την πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού. Ο 18χρονος (γεννημένος στις 21/8/2001) φαίνεται πως φέτος θα πάρει τις ευκαιρίες του από τον Γιώργο Δώνη.

Όπως είναι γνωστό στον Παναθηναϊκό φέτος θα βασιστούν σε πολλά παιδιά που προέρχονται από την U19 του συλλόγου, ανάμεσα τους αναμένεται να είναι και ο Τζαβίδας.

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός ήταν αρκετά άτυχος την περσινή σεζόν, καθώς ένας τραυματισμός τον άφησε πίσω, στερώντας του τόσο την προετοιμασία, όσο και αγώνες με την U19 του συλλόγου.

 

 

Χαρακτηριστικό πως ο Τζαβίδας κατάφερε να αγωνιστεί σε μόλις 9 παιχνίδια με την U19 του Παναθηναϊκού, στο πρωτάθλημα.

Όμως ο νεαρός εξτρέμ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και έτσι έχει την ευκαιρία να αποδείξει το ταλέντο του. Μάλιστα οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” πιστεύουν αρκετά στις δυνατότητες του ποδοσφαιριστή και ανάλογα με την εικόνα που θα δείξει στις προπονήσεις, θα ληφθεί η απόφαση να λάβει μέρος στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Διπλό στην Τρίπολη για τον ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας με 1-0...

Στον δρόμο για τα τελικά η Εθνική Ελπίδων!

Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια με μηδενικό...

Έμειναν στο… μηδέν ΑΕΚ και Άρης στη Super League U15!

ΑΕΚ και Άρης έμειναν στο 0-0 στην αναμέτρηση της...

Μοιράστηκαν γκολ και… βαθμούς, Βόλος και Παναθηναϊκός!

Βόλος και Παναθηναϊκός "κόλλησαν" στο 1-1, στην αναμέτρηση της...

Μεγάλη νίκη για την U17 της ΑΕΚ επί του Άρη!

Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει μια μεγάλη νίκη επί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ