Ισπανία

Ανατροπή – Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Φατί! (vid)

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής είχαμε στο σίριαλ με τον Ανσού Φατί.

Ο 17χρονος άσος (γεννημένος στις 31/10/2002) έπαιζε δυνατά το μεσημέρι στο ρεπορτάζ της Ντόρτμουντ, όμως πλέον αυτό φαντάζει απίθανο σενάριο.

Μπορεί η Ντόρτμουντ να φαινόταν αποφασισμένη για τον πιτσιρικά, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έχει άλλα σχέδια.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, οι “μπλαουγκράνα” δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν το μεγάλο τους αστέρι.

Ο νεαρός αποτελεί μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής χρονιάς, αφού παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε 24 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 5 γκολ.

Στη Βαρκελώνη ποντάρουν πάρα πολλά σε αυτόν και έχουν ένα πολύ δυνατό σχέδιο για εκείνον.

Ακόμη και αν δεν βρει χρόνο συμμετοχής την επόμενη χρονιά, ο Κίκε Σετιέν έχει αποφασίσει να τον αφήσει στην δεύτερη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, απορρίπτοντας ακόμα και το ενδεχόμενο δανεισμού.

Απολαύστε τον:

 

https://www.youtube.com/watch?v=WWe4M-YY26M

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Κωνσταντέλιας φέρνει… Ελληνόπουλο της Ντόρτμουντ στον ΠΑΟΚ!

Η μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ μπαίνει...

Μεταγραφή από το… Άργος για την U19 του “Τίτορμου”!

Ο νεαρός αμυντικός Γιώργος Μακρής αποχωρεί από τον Αριστέα...

Φίλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα – Εκνευρισμός για τη μεταγραφή “Ντέλια”!

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν χάρηκαν με την μεταγραφή...

“Πέταξε” για Γερμανία ο Κωνσταντέλιας για μεταγραφή στη Ντόρτμουντ!

O Γιάννης Κωνσταντέλιας αναχώρησε για τη Γερμανία με τη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ