Ολυμπιακός

Ανάμεσα στα δέκα κορυφαία ταλέντα νεαρός του Ολυμπιακού! (photo)

Σημαντική διάκριση για ένα από τα πολλά ταλέντα που διαθέτει ο Ολυμπιακός στο ροστερ του, μιας και συμπεριλήφθηκε στους κορυφαίους δεύτερους επιθετικούς κάτω των 21 ετών.

Ο λόγος για τον Μάξι Λοβέρα, (γεννημένος στις 09/03/1999), που είχε την τιμητική του στο αφιέρωμα που έκανε η ιστοσελίδα “calcionazionale.it” και αφορούσε νεαρά ταλέντα από όλον τον κόσμο.

 

 

Η ιταλική ιστοσελίδα τοποθέτησε τον ταλαντούχο επιθετικό του Ολυμπιακού στο Top 10 και συνόδευσε το όνομα του με το εξής σχόλιο:

“Αργεντινός, γεννημένος το 1999, ιδιοκτησία του Ολυμπιακού Πειραιά, ο οποίος τον πήρε από το κλαμπ Ατλέτικο Ροσάριο Σεντράλ το περασμένο καλοκαίρι. Η σεζόν 2019-20 χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος στην Αργεντινή, όπου σημείωσε ένα γκολ σε τέσσερα παιχνίδια και στο δεύτερο στην Ελλάδα, όπου σημείωσε δύο γκολ και έδωσε τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις! Τέλος, είχε μια συμμετοχή στην Αργεντινή U20, με ένα γκολ”.

 

Να σημειώσουμε ότι στην κορυφή της σχετικής λίστα βρέθηκε ο Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Όπως και να έχει, αυτή ήταν μια σημαντική διάκριση για τον νεαρό άσο των “ερυθρόλευκων”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

Μεταγραφή από… Γιουβέντους για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Νέα πρόσωπα και νέα δυναμική στην ακαδημία του Ολυμπιακού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ