Παναθηναϊκός

Αυτός κρίνει το μέλλον του Βαγιαννίδη! (photo)

Όπως όλα δείχνουν ο 18χρονος (γεννημένος στις 12/9/2001) Γιώργος Βαγιαννίδης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό για χάρη της Ίντερ, αυτό όμως που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα είναι το αν θα παραμείνει στο Μιλάνο, ή το αν θα δοθεί δανεικός.

Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ, Πιέρο Αουζίλιο που μίλησε για πολλή ώρα στους δημοσιογράφους για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του club ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

Όπως τόνισε ο νεαρός έχει δείξει αρκετά ωραία πράγματα, όμως αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του είναι ο Αντόνιο Κόντε.

“Δουλεύουμε γι’ αυτό. Δίνουμε βάση στους νεαρούς παίκτες. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις, η ομάδα του έχει ενημερωθεί. Αν έρθει θα τεθεί στη διάθεση του Κόντε για κάποιες προπονήσεις και μετά θα αξιολογηθεί το τι είναι καλύτερο για το μέλλον του”.

Δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση για νεαρό Κύπριο ποδοσφαιριστή!

Ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ταλέντα του κυπριακού ποδοσφαίρου...

Φιλικό “δίμπαλο” έριξε ο Κωστούλας!

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο Μπάμπης Κωστούλας στο πρώτο...

Ο Αστέρας επισημοποίησε του Αλμύρα σε Σουηδική Ομάδα!

Ο Χρήστος Αλμύρας αποχωρεί από τον Αστέρα AKTOR και...

Ο ΠΑΟΚ πήρε απόφαση να δανείσει μεγάλο ταλέντο του!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι μεγάλο ταλέντο και ο ΠΑΟΚ...

Ξεκίνησε προετοιμασία η U19 του Παναθηναϊκού!

Νέο κεφάλαιο ξεκινά για την U19 του Παναθηναϊκού. Η...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ