Παναθηναϊκός

Αυτός κρίνει το μέλλον του Βαγιαννίδη! (photo)

Όπως όλα δείχνουν ο 18χρονος (γεννημένος στις 12/9/2001) Γιώργος Βαγιαννίδης θα αφήσει τον Παναθηναϊκό για χάρη της Ίντερ, αυτό όμως που δεν έχει αποφασιστεί ακόμα είναι το αν θα παραμείνει στο Μιλάνο, ή το αν θα δοθεί δανεικός.

Αυτό αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της Ιντερ, Πιέρο Αουζίλιο που μίλησε για πολλή ώρα στους δημοσιογράφους για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του club ενόψει της νέας σεζόν.

 

 

Όπως τόνισε ο νεαρός έχει δείξει αρκετά ωραία πράγματα, όμως αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του είναι ο Αντόνιο Κόντε.

“Δουλεύουμε γι’ αυτό. Δίνουμε βάση στους νεαρούς παίκτες. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις, η ομάδα του έχει ενημερωθεί. Αν έρθει θα τεθεί στη διάθεση του Κόντε για κάποιες προπονήσεις και μετά θα αξιολογηθεί το τι είναι καλύτερο για το μέλλον του”.

Δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το οργανόγραμμα των Ακαδημιών του Αστέρα!

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα για τις ακαδημίες του Αστέρα...

Δυο νεαροί Σέρβοι στα “δίχτυα” του Παναθηναϊκού!

Δύο ονόματα από τη Σερβία κυκλοφορούν στην πιάτσα του...

“Πάτησαν” γήπεδο για τη νέα σεζόν οι U19 και U17 του Ατρομήτου!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας για τη νέα σεζόν μπήκαν τα...

Ο Αστέρας επένδυσε σε ένα πρώην ταλέντο του ΠΑΟΚ!

Ο Αστέρας Β' AKTOR απέκτησε έναν παίκτη που γνωρίζει...

“Πράσινες” ματιές για νεαρό από το Καζακστάν!

Το δίκτυο σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού συνεχίζει να ψάχνει σε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ