Τρίτη, 16/04/24
Ολυμπιακός

Αυτόν τον νεαρό θέλει δίπλα του ο Βαλμπουενά! (photo)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, στις προπονήσεις με την ομάδα του, βλέπει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, να κάνουν την προπόνηση τους μαζί με τους “μεγάλους”.

Ο Γάλλος αστέρας του Ολυμπιακού παρακολουθεί όλους τους νεαρούς και φέρεται να έχει ξεχωρίσει μία ιδιαίτερη περίπτωση, που αγωνίζεται στα άκρα.

Ο λόγος για τον 19χρονο (γεννημένος στις 08/05/2000) Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος αγωνίζεται με την U19 του Ολυμπιακού και έχει ξεχωρίσει το πρωτάθλημα της Super League U19.

 

 

Ο Βαλμπουενά αρκετές φορές στο Ρέντη έχει βοηθήσει το νεαρό, όπως και άλλους, αλλά 19χρονος ακραίος έχει όλα τα φόντα θα πρωταγωνιστήσει στα πλάγια του Ολυμπιακού.

Στα εσωτερικά φιλικά, που γίνονται κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, ο Γάλλος έχει παίξει συμπαίκτης του νεαρού ποδοσφαιριστή και έχει διαμορφώσει πάρα πολύ καλή άποψη.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Μαρίνος πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό τον Αύγουστο του 2018, από τον Αστέρα Τρίπολης και από τον Μάρτιο του 2019 προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα όχι κάνει στο κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον Άρη Αβάτου, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί ακόμα σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...