Κυριακή, 08/09/24
ΑΕΚ

Ζητά… πολλά για Γαλανόπουλο η ΑΕΚ! (photo)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι μεγάλο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ, καθώς ο νεαρός (γεννημένος στις 28/12/1997) έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Ακαδημία της.

Η Ένωση έχει δεχθεί αρκετές κρούσεις για το ταλέντο της, ωστόσο έχει τον πρώτο λόγο, αφού δεν πρόκειται να τον αφήσει έτσι.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά και έναν σοβαρό τραυματισμό, ο Γαλανόπουλος σιγά – σιγά επιστρέφει και μετά την καραντίνα, θα πατήσει και πάλι γήπεδο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Sportday, δύσκολα θα παραμείνει τη νέα σεζόν ο 22χρονος στην ΑΕΚ, αφού υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται αρκετά.

Ωστόσο τα πράγματα… κολλούν στο οικονομικό, μιας και η Ένωση ζητά ένα ποσό κοντά στα 3.000.000, ποσό που έχει ξινίσει τους μνηστήρες.

Έριξε “άκυρο” στον Γαλανόπουλο η Μάινζ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε μια εξαιρετική χρονιά φέτος τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με την Εθνική, όμως ο τραυματισμός του ήρθε σε καίριο σημείο, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αρκετούς μήνες πλέον μακριά από τα γήπεδα. Μάλιστα ενώ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ήρθε η διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Ταυτόχρονα το συμβόλαιο του 22χρονου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, λήγει το 2021 και ήδη υπάρχουν σκέψεις στα Σπάτα για το τι θα γίνει με την περίπτωση του, πώληση ή ανανέωση.

 

 

Στο πλαίσιο αυτών των σκέψεων, ήρθε η είδηση ότι η γερμανική Μάινζ ενδιαφέρεται για τον ταλαντούχο μέσο. Όμως σύμφωνα με το “sportdog”, δεν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα ένα από τα μέλη της Μάινζ σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι στην Γερμανία δεν γνωρίζουν καν ποιος είναι ο Κώστας Γαλανόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...