ΠΑΟΚ

Ζει το όνειρο του στον ΠΑΟΚ ο Μιχαηλίδης! (vid)

Συγκλονιστικός για μία ακόμη φορά ήταν ο νεαρός Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ο 20χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ (γεννημένος στις 18/2/2000) μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός.

Ο πιτσιρικάς δεν δίστασε να αναφερθεί στο ντεμπούτο του με την “ασπρόμαυρη” φανέλα, το μέλλον του, ενώ αποκάλυψε πως ζει το όνειρο του στον “δικέφαλο” του Βορρά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ:

“Είσαι σε άλλο επίπεδο, είσαι επαγγελματίας και δεν συγχωρούνται τα λάθη. Για το ντεμπούτο μου; Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα γιατί οι κοντινοί μου ξέρουν τι νιώθω γι’ αυτή την ομάδα, το ότι συγκινήθηκα στα αποδυτήρια, ήταν λόγω του ότι από πέντε χρονών έχω διαρκείας στον ΠΑΟΚ και αυτούς που πλήρωνα για να δω – τους έχω πλέον συμπαίκτες μου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να με υποδεχθούν με τόση θέληση να με βοηθήσουν. Ένας που μπορώ να πω ότι για εμένα είναι είδωλο είναι ο Αντρέ, για εμένα ο Αντρέ είναι δάσκαλος και παίρνω καθημερινά μαθήματα, όλοι με έχουν βοηθήσει πολύ. Ακόμη και στη θέση μου ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Ίνγκασον και ο Μιχάι, με έχουν βοηθήσει πολύ να βελτιωθώ.”

Για την παρουσία του στην U19 του ΠΑΟΚ:

“Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που δεν μας πίστεψαν στην αρχή. Εμείς δώσαμε τον δικό μας αγώνα κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία και ο στόχος μας από την αρχή ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πετύχαμε τον στόχο μας και δύσκολα θα σπάσει αυτό το ρεκόρ που έχουμε πετύχει.

Νιώθω έμπειρος για την U19 του ΠΑΟΚ, προσπάθησα με την σειρά μου να βοηθήσω τα μικρά παιδιά για να μπουν στο κλίμα του πρωταθλητισμού, αυτό μας έχει περάσει και ο προπονητής μας. Για μένα πάνω απ’όλα είναι ο προπονητής.

Ο προπονητής μας έκανε να βοηθήσουμε και τα νέα παιδιά να μπουν στο κλίμα. Ο κύριος Γκαρσία και ο κύριος Σνάουτσνερ κάνουν πολύ καλή δουλειά και αυτό βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο. Για εμάς ήταν μια μεγάλη εμπειρία το Youth League και δείξαμε ότι δίκαια είμαστε εκεί”.

Για το πόσο θα χρειαστεί ένας ποδοσφαιριστής για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων:

“Αυτός είναι δύσκολο να το πω. Μια μίνι προετοιμασία περίπου στον ένα μήνα θα είναι, για να είμαστε έτοιμοι όσον αφορά την αντοχή και την δύναμη.”

Για τις οδηγίες που έχουν πάρει από το προπονητικό τιμ:

“Μας έχουν ακόμη και διατροφή, μας ελέγχουν στα κιλά, στην ένταση της προπόνησης, δεν υπάρχει κάτι που να το έχουν αφήσει στην τύχη.”

Για το πώς βιώνει την όλη κατάσταση με την πανδημία του κορωνοϊού:

“Είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση και για εμάς και για όλη την χώρα. Είναι δύσκολες στιγμές δεν τις έχουμε ξαναζήσεις. Έχουμε συνηθίσει στα γήπεδα και στις προπονήσεις, αλλά είναι δύσκολα και για εμάς και για όλο τον κόσμο.”

Δείτε εδώ την συνέντευξη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...
Ιταλία

Ο Μαρτίνες κλείνει τα αυτιά του στις “σειρήνες”!

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες νιώθει ευτυχισμένος που βρίσκεται στον Μιλάνο και γι' αυτό τον λόγο δεν βλέπει καμία...
Εθνική Ανδρών

Ο επικρατέστερος για την θέση του αντί – Πογέτ!

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας, με το πρώτο όνομα να...
Ολλανδία

Ισπανικό… μπάσιμο για τον Παυλίδη!

Ο Έλληνας παιχταράς έχει μπει στο μάτι των Ισπανών, που... τσεκάρουν την περίπτωση του για το καλοκαίρι. Χαρακτηριστικά...