Ισπανία

Χαμός στη Μπαρτσελόνα – Παραιτήθηκαν έξι άτομα από το Δ.Σ!

Ξέσπασε μεγάλο σάλος στην Ισπανία, μετά την παραίτηση έξι ατόμων από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας!

Μετά την αιχμηρή ανακοίνωση του Λιονέλ Μέσι για τη στάση της διοίκησης στις επαφές με τους ποδοσφαιριστές για μείωση των αποδοχών τους, ήρθε η παραίτηση έξι μελών του ΔΣ της Μπαρτσελόνα για να αποδυναμώσει κι άλλο τον πρόεδρο του κλαμπ.

Η διοίκηση του Μπαρτομέου έχει φέρει αρκετές φορές την ομάδα, να δέχεται αρνητική κριτική και να φέρει σε άσχημη θέση τον σύλλογο.

Οι έξι παραιτηθέντες στην ανακοίνωσή τους αφήνουν σαφείς αιχμές κατά του Μπαρτομέου τονίζοντας πως

“… αδυνατούσαμε να αντιστρέψουμε τα κριτήρια και τον τρόπο διοίκησης του συλλόγου που αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις μετά την πανδημία”,

 

Οι παραιτηθέντες στάθηκαν κυρίως στο σκάνδαλο, με τα κονδύλια που πλήρωνε η διοίκηση σε εταιρεία για να πλήξει την εικόνα των ποδοσφαιριστών της.

Καταλήγουν, δε, ζητώντας εκλογές προκειμένου να οδηγηθεί η Μπαρτσελόνα με ηρεμία και ισχυρή διοίκηση σε μια δύσκολη περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Τριάρα” και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στο Youth League!

Με επιβλητική εμφάνιση και τρία τέρματα στην Τούμπα, η...

Η Ρεάλ έβαλε… τέλος στο αήττητο της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ στάθηκε με αξιοπρέπεια απέναντι στη...

“Κλειδώνει” πρόκριση ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα!

Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στη Βοσνία και τώρα...

Επέστρεψε με χαμόγελα και… μετάλλια η Εθνική ομάδα!

Με τα μετάλλια της 3ης θέσης επέστρεψε στην Ελλάδα...

Παράγουν οι ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες αρκετά ταλέντα;

Η ανάπτυξη νεαρών ποδοσφαιριστών αποτελεί μία από τις σημαντικότερες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ