Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Τιμπό Κουρτουά εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο που έχει εξαιτίας της καραντίνας που έχει επιβληθεί από τον κορωνοϊό για να συνεχίσει και αλλού την καριέρα του.
Η οποία βέβαια δεν θα είναι σαν τερματοφύλακας, αλλά σαν… πιλότος της Formula 1. Ο Βέλγος έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της Red Bull και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο Grand Prix της Κίνας. Μεγάλος του αντίπαλος ο Σαρλ Λεκλέρκ. Ο πιλότος της Ferrari προέρχεται από νίκη στο virtual Grand Prix της Αυστραλίας και θέλει να πανηγυρίσει ακόμη μία στον αγώνα της Κίνας.
Ο Κουρτουά είναι λάτρης των videogames και ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του και στα μηχανοκίνητα αθλήματα.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα τρέξω μαζί με τον Άλεξ Άλμπον, συμμετέχοντας στο virtual Grand Prix. Η Red Bull μοιράστηκε πράγματα μαζί μου και με βοήθησε να προετοιμαστώ τις τελευταίες εβδομάδες. Λατρεύω τα παιχνίδια”.
Είπε για τον αγώνα της Κυριακής ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης.


