Σάββατο, 11/05/24
Plus

Βγάλτε άδεια εξόδου στο… λεπτό! (photo)

Έτοιμη να κάνει τα πράγματα απλούστερα με την καθολική απαγόρευση μετακίνησης είναι ελληνική εφαρμογή. Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνηση για την απαγόρευση των “άσκοπων” μετακινήσεων αν και προκάλεσε μεγάλες ανατάραξη στην καθημερινότητα όλων, μία ελληνική εφαρμογή ήρθε για να βάλει ένα τέλος.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η εφαρμογή “Μένουμε Σπίτι” που ήρθε να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη. Πρόκειται για μία καινοτόμος ιδέα του Γιώργου Ρακιτζή, που έχει σκοπό να μπορεί ο καθένας να βγάζει άδεια εξόδου με ένα πάτημα.

Η εφαρμογή γλιτώνει από μεγάλο κόπο τους χρήστες κινητού, καθώς δεν θα χρειάζεται να βάλει κωδικό και όνομα χρήστη. Ήδη το “Μένουμε Σπίτι” σαρώνει τις λήψεις στο Google Play, μετρώντας χιλιάδες λήψεις.

Επιπρόσθετα ετοιμάζεται για το νέο μεγάλο του update, αφού σε λίγο καιρό θα προστεθεί και η αγγλική γλώσσα. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να τη χρησιμοποιήσουν και άνθρωποι δεν είναι σε θέση να μιλήσουν τα ελληνικά.

Δείτε το menu της εφαρμογής:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Ο Ρονάλντο… ξηλώνεται “χοντρά” για προσωπικό στο ξενοδοχείο του!

Ο Πορτογάλος αστέρας θέλει να... στελεχώσει το ξενοδοχείο του, με επαγγελματίες και δίνει ένα τρελό ποσό ως...
Viral

Ο Χάαλαντ έριξε… άκυρο στο Netflix!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν... ψήθηκε ιδιαίτερα να γίνει "ηθοποιός" σε σειρά του Netflix, δίνοντας πανηγυρικό άκυρο. Το Netflix...
Αγγλία

Θα “ραγίσει” το Άνφιλντ στις 28 Μαίου με το…...

Ο Γιούργκεν Κλοπ θα αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ και το μεγάλο αντίο έχει οριστεί, τότε που θα...
Αγγλία

Ο Τσιμίκας εκεί… καταλήγει μετά τη Λίβερπουλ!

Ο Κώστας Τσιμίκας δύσκολα θα μείνει στη Λίβερπουλ, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγες ημέρες. Η έλευση...
ΟΦΗ Ακαδημία

Τέσσερα ταλέντα του ΟΦΗ έγιναν επαγγελματίες!

Ο ΟΦΗ έδωσε επαγγελματικά συμβόλαια σε τέσσερα νεαρά ταλέντα του, δείχνοντας την εμπιστοσύνη του προς αυτούς. Ο λόγος...