Παρασκευή, 19/04/24
Ολυμπιακός

Τσεκάρει 18αρη νεαρό ο Ολυμπιακός! (vid)

Ο Τσόρι έχει ξεκινήσει και ψάχνει ταλέντα στην Λατινική Αμερική, τα οποία θα μπορούσαν να αγωνιστούν είτε στην U19 του Ολυμπιακού ,είτε ακόμα και στην πρώτη ομάδα, ανάμεσα τους και ο Μάτκο Μίλγεβιτς.

Ο Μάτκο Μίλγεβιτς, όπως προδιαθέτει και το όνομα του, είναι ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβία. Συγκεκριμένα, αν και γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει ρίζες από Βοσνία και Κροατία.

Ο 18χρονος (γεννημένος στις 9/5/2001) γεννήθηκε στην Φλόριντα των ΗΠΑ, αλλά έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στην Μπόκα Τζούνιορς. Εκεί όμως έμεινε λίγο και αμέσως πήγε στις ακαδημίες της Αργεντίνιος Τζούνιορς, όπου και είναι μέλος από το 2011.

Η σεζόν 2018-19 ήταν η πρώτη που τον βρήκε στην πρώτη ομάδα των Αργεντινών, όπου και κατάφερε να βρεθεί στην αποστολή σε αρκετά παιχνίδια. Το ντεμπούτο του ήρθε τον Απρίλιο, σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου, απέναντι στην Σαν Λορέντζο, όπου και κατάφερε να πάρει ορισμένα λεπτά συμμετοχής.

Στις 26 Αυγούστου έκανε το ντεμπούτο του και στο πρωτάθλημα, σε παιχνίδι κόντρα στην Ουρακάν, ενώ λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και το πρώτο του γκολ, σε ματς με αντίπαλο την Χιμνάσια.

 

 

Ο Μάτκο Μίλγεβιτς είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ΗΠΑ και είναι διεθνής με την U20, όπου και έχει 2 συμμετοχές. Ταυτόχρονα είχε περάσει και από την U20 (και U18) της Εθνικής Αργεντινής.

Είχε αγωνιστεί με την Εθνική των ΗΠΑ και στο κλιμάκιο της U16, ενώ έχει μόλις 2 συμμετοχές γιατί η ομάδα του δεν τον άφησε να ταξιδέψει στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν και υπήρξαν κάποια παιχνίδια εθνικών ομάδων.

Όσον αφορά το στυλ παιχνιδιού του, είναι ένας βραχύσωμος ποδοσφαιριστής που παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του και αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον αποκτήσει θα έχει ένα ακόμα διαμαντάκι στην διάθεση του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός

Με ήρωα τον Τζολάκη στους… “4” ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την μεγάλη πρόκριση στους "4" του Conference League, με τον νεαρό τερματοφύλακα...
Top10

Μια 10αδα από κορυφαίους… που ΔΕΝ σήκωσαν το ΤσουΛου!

Πολλοί αστέρες έχουν καταφέρει πολλά στην καριέρα τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions...
Top5

Οι… τεμπέληδες τερματοφύλακες που πέρασαν από το ποδόσφαιρο!

Ανά την ιστορία του ποδοσφαίρου, έχουν καταγραφεί και “τζάμπα” περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που πληρώνονταν χωρίς να παίρνουν καν...
Super League 2 U19

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Super League 2...

Η Super League 2 U19 φέρνει ματσάρες με την 10η αγωνιστική της, που κάνει σέντρα το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά...
Ολυμπιακός (U19)

Ραντεβού με την… ιστορία για τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη αύριο (15:00) κόντρα στην Γαλλική Ναντ, για μια θέση στον...