Τρίτη, 17/02/26
Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου, 2026
Παναθηναϊκός

“Τρελαμένος” με το… σουβλάκι ο Περέα! (photo)

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 23/2/2000) Χουάν Χοσέ Περέα, κατάφερε φέτος να κατακτήσει την καρδιά των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Ο νεαρός Κολομβιανός ήρθε και με τις εμφανίσεις του – αλλά και με τα γκολ – του μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Δώνη.

Όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι του, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και έχοντας αρκετός ελεύθερο χρόνο, αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων στο Instagram, ανάμεσα σε αυτά που είπε… ήταν και τα αγαπημένα του φαγητά, τα οποία είναι το σουβλάκι, οι σαλάτες και το σαγανάκι.

 

 

“Μου λείπει τρελά το ποδόσφαιρο. Να είστε ασφαλείς, να μένετε σπίτι σας και να πλένετε καλά τα χέρια σας. Θα ήθελα το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό και φυσικά επιθυμώ να συνεχίσω εδώ. Δεν θα ξεχάσω το πρώτο μου γκολ με τον Παναθηναϊκό. Απ’ όσες ομάδες έχω αγωνιστεί έως τώρα ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή. Ελπίζω να τελειώσουμε τη σεζόν και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας”.

Για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, είπε:

“Ναι, έχω πάει στο γήπεδο κι έχω δει τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Ναι, τους νικήσαμε”.

Για την ζωή του στην Ελλάδα, υπογράμμισε:

“Η Ελλάδα είναι εκπληκτική χώρα, η Αθήνα είναι φοβερή πόλη και οι Έλληνες μου φέρονται υπέροχα. Φαγητό προτιμάω σουβλάκι, σαλάτες, σαγανάκι”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πόσοι σταματούν τελικά το ποδόσφαιρο από τα 16 έως τα 21;

Η σιωπηλή έξοδος των νεαρών ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη Η ποδοσφαιρική...

Τσεκάρει δυο νεαρούς Σέρβους ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο "μάτι" τους Σέρβους ποδοσφαιριστές,...

Πέρασε άνετα από το Αγρίνιο ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Αγρίνιο, επικρατώντας του Παναιτωλικού...

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ