Ιταλία

Το Σαν Σίρο ή Τζουζέπε Μεάτσα… αλλάζει! (vid)

Στο Μιλάνο οι δύο εκπρόσωποι της πόλης στο ιταλικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο οραματίζονται νέο… κοινό σπίτι. Ίντερ και Μίλαν εδώ και μήνες έχουν βάλει πλώρη για να γράψουν ιστορία σε νέο χώρο.

Πριν λίγες μέρες οι δύο ιταλικοί παρουσίασαν τα δύο σχέδια που έχουν στα χέρια τους. Δύο προτάσεις εκ των οποίων μία θα κληθεί να υλοποιηθεί ξεκινώντας άμεσα. Το χρονοδιάγραμμα αναφέρει πως η νέα ποδοσφαιρική στέγη των Μιλανέζων θα έχει ανεγερθεί πριν την έναρξη της σεζόν 2022/2023.

Δεν κάνουν χώρια Ίντερ και Μίλαν

Η χωρητικότητα του νέου σταδίου αναμένεται να αγγίξει τις 60.000 θέσεις, αν και πρόθεση της Ίντερ είναι ο αριθμός αυτός να μεγαλώσει σε 80.000. Το κόστος της υλοποίησης αυτού του τεράστιου έργου αναμένεται να υπερβεί το 1 δις ευρώ, με τις δύο ομάδες να στηρίζουν το οικονομικό σκέλος σε ιδιωτικές εταιρίες.

Μοναδικό κόλλημα για την ώρα είναι η κατάρρευση του υπάρχοντος ιστορικού γηπέδου. Ο δήμος του Μιλάνου έχει απαιτήσει από τους δύο συλλόγους να αναλάβουν το κόστος, αν και το γήπεδο παραμένει δημοτικό.

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ “χτύπησε” δυνατή μεταγραφή από την U15 της ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ κινείται δυναμικά στη μεταγραφική αγορά των ακαδημιών...

Σε κορυφαίο τουρνουά στην Ισπανία η U12 του Παναθηναϊκού!

Μια ξεχωριστή εμπειρία περιμένει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της U12...

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν στο… ποδόσφαιρο!

Αν το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο βασιζόταν αποκλειστικά στις ικανότητες κάθε...

Σε όμιλο… τριών ομάδα η Εθνική Κορασίδων!

Η κλήρωση της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος...

Κλήρωσε για την Εθνική Νεανίδων στο EURO WU19!

Στον 3ο όμιλο της α΄ προκριματικής φάσης της League...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ