Plus

“Το ποδόσφαιρο επιστρέφει αλλά χωρίς κόρνερ και φάουλ”! (vids)

Σε ένα τεράστιο λάθος προχώρησε μια παρουσιάστρια στην Αργεντινή, το οποίο όμως κατάφερε να γίνει viral. Μπορεί τα πρωταθλήματα σχεδόν σε όλο τον κόσμο να έχουν διακοπεί, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως στη χώρα της Λατινικής Αμερικής ψάχνουν τρόπους για να επιστρέψει.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, οι δημοσιογράφοι ενός καναλιού στην Αργεντινή προσπάθησαν να διακωμωδήσουν την κατάσταση και να γράψουν στο κείμενο της ότι το ποδόσφαιρο θα επιστρέψει, αλλά για να γίνει αυτό δεν θα υπάρχουν φάουλ και κόρνερ, ώστε να μην έρχονται σε επαφή οι ποδοσφαιριστές.

Η παρουσιάστρια – μάλλον μη γνώστης του αθλήματος, μετέφερε την είδηση έτσι ακριβώς, κάνοντας όμως ένα επικό λάθος, το οποίο τρέλανε τους τηλεθεατές.

Ιδού το λάθος της:

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα συστήματα διεξαγωγής για τις διοργανώσεις Εθνικών Ομάδων Ανδρών από το 2028!

Στη σημερινή Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA, τελευταία πριν από...

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει ταλέντα στην Κρήτη!

Στην Κρήτη πηγαίνει ο Παναθηναϊκός για να βρει το......

Κληρώνει για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17!

Την Πέμπτη 21 Μαΐου στις 17:00 (Ελλάδας) θα διενεργηθεί...

Οι κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων για την Κροατία!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, κάλεσε 26...

Ξεκινά δοκιμές για την Ακαδημία της η Καλαμάτα!

Η Καλαμάτα ετοιμάζει δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών για την Ακαδημία...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ