Λεβαδειακός

Στα… πόδια του Ιωαννίδη όλη η Ιταλία! (vid)

Έχει μεγάλη πέραση στην Ιταλία ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο 20χρονος επιθετικός του Λεβαδειακού (γεννημένος στις 10/1/2000) διανύει μία καλή χρονιά με τη φανέλα των Βοιωτών με την οποία μετρά 16 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ο νεαρός, παρά το μικρό της ηλικίας του, έχει καταφέρει να κάνει το όνομα του γνωστό στο εξωτερικό, με αρκετές ομάδες να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον γι εκείνον.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Tuttomercatoweb”, ο ταλαντούχος άσος έχει προστεθεί στις μεταγραφικές λίστες των Τζένοα, Σπέτσια και Σπάλ.

Οι τρεις ιταλικές ομάδες έχουν πολύ καλή γνώμη για τον Ιωαννίδη, καθώς θεωρούν πως έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε έναν αρκετά ικανό στράικερ.

Άποψη που συμμερίζονται και ομάδες από το εσωτερικό, με την ΑΕΚ να είναι η τελευταία ομάδα που “ακούστηκε” για εκείνον.

Στην “ένωση” ποντάρουν, όπως εδώ και αρκετό καιρό, στο ελληνικό στοιχείο και πιστεύουν πως είναι σε θέση να σηκώσει όλο το βάρος της επιθετικής γραμμής πάνω του.

Ωστόσο δεν είναι η μόνη ομάδα από την Super League, που έχει κυκλώσει το όνομα του. Ενδιαφέρον έχουν εκφράσει τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Ολυμπιακός, με τον τελευταίο μάλιστα να είχε φτάσει αρκετά κοντά στην απόκτηση του.

Δείτε τον σε δράση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός έχει βρει το επόμενο μεγάλο του πρότζεκτ!

Ένα νέο πρότζεκτ "δουλεύει" ο Ολυμπιακός... αθόρυβα στην Ακαδημία...

Ένας… χαμός στη Ρεάλ Μαδρίτης – Δυο αστέρες το έριξαν στο… “ξύλο”!

Αν υπήρχε αμφιβολία για την κατάσταση που επικρατεί στα...

Στην Καρδίτσα κάνει σέντρα… ο πρώτος τελικός της Super League 2 U17!

Το Σάββατο 9 Μαΐου, στις 15:00, η Καρδίτσα γίνεται...

Σοβαρά επεισόδια στο παιχνίδι της U19 του Ολυμπιακού! (vid)

Άσχημες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Προοδευτικής στον Κορυδαλλό,...

Όλα δείχνουν… ξανά τον Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Όταν ο Χοσέ Φελίξ Ντίαθ μιλά για τη Ρεάλ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ