Ιταλία

Σηκώνει τη Serie A στο… πόδι για τα ταλέντα της η Γιούβε! (vids)

Να συνεχίσει τα ψώνια από τη Serie A θέλει η Γιουβέντους. 

Η “γηραιά” κυρία ετοιμάζεται πυρετωδώς για να είναι έτοιμη την επόμενη χρονιά και έχει βάλει στο μάτι τα τρία μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τα γειτονικά μέσα ενημέρωσης, οι “μπιανκονέρι” έχουν ψηλά στη λίστα τους Σάντρο Τονάλι, Φεντερίκο Κιέζα και Μάνουελ Λοκατέλι.

Αμφότεροι έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν και να αφήσουν εποχή στην Ιταλία.

Τόσο ο 19χρονος Τονάλι (γεννημένος στις 8/5/200), όσο και ο 22χρονος Λοκατέλι έχουν δείξει πως μπορούν να εξελιχθούν σε ηγέτες του κέντρου της Εθνικής Ιταλίας, Και οι δύο προέρχονται από μία γεμάτη χρονιά με 24 και 21 εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Αντίθετα ο 22χρονος Κιέζα έχει δείξει πως μπορεί να σηκώσει το βάρος στην επιθετικής γραμμής, οποιαδήποτε ομάδας. Μόνο φέτος μετράει 7 γκολ και 6 σε 26 αναμετρήσεις, ενώ παλεύει μόνος του να κρατήσει ψηλά τη Φιορεντίνα.

Αυτά φαίνεται πως τα γνωρίζουν στο Τορίνο, όπου σκοπεύουν να ενισχύσουν με τους τρεις νεαρούς το ιταλικό στοιχείο.

Απολαύστε τους:

https://www.youtube.com/watch?v=Wl9lC-qT6Bs

 

https://www.youtube.com/watch?v=BCKQO2hs73Q

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει αμυντικό και ο Κουλιεράκης φαντάζει “λουκούμι”!

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα Ισπανίας, αλλά...

Έκλεισε με νίκη η Εθνική ομάδα Γυναικών!

Η Εθνική Γυναικών έκλεισε τον 4ο όμιλο της League...

Ικανοποίηση για τα ταλέντα της Εθνικής Νέων!

Την ικανοποίηση τους για την επίτευξη του στόχου της...

“Με πίστη στις δυνατότητες μας, αποστολή εξετελέσθη”!

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής Νέων, Βασίλης...

Η Εθνική μας εκπροσώπησε την UEFA στο Development Cup!

Η Εθνική Ομάδα U15 ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της ως...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ