Πέμπτη, 29/01/26
Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου, 2026
Ισπανία

“Σφαγή” για τον 17χρονο των 50 εκατομμυρίων! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην “πολ ποζίσιον” για την απόκτηση του 17χρονου (γεννημένος στις 10/11/2002) Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν. Όμως δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν, ετοιμάζονται επίσης να κάνουν την προσπάθεια τους για να τον αποκτήσουν.

Όλα αυτά κάνουν την Ρεν να τρίβει τα “χέρια” της, καθώς γνωρίζει πως έχει στη διάθεση της έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός όταν ήταν 16 χρονών έκανε το ντεμπούτο του και έγινε ο πρώτος που έχει γεννηθεί το 2002 και αγωνίστηκε σε κάποιο από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα.

Όλα αυτά έχουν εκτοξεύσει την τιμή του στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Με τον Ζινεντίν Ζιντάν να σκέφτεται πως ο συμπατριώτης του μπορεί να είναι το μέλλον στο κέντρο της “βασίλισσας”, ιδιαίτερα σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Πογκμπά, άλλωστε θυμίζει πολύ την μεταγραφή του Βαράν.

Τέλος, η Μπορούσια Ντόρτμουντ φαίνεται πως ήδη έκανε κρούση για την απόκτηση του, όμως η οικονομικές απαιτήσεις της Ρεν την οδήγησαν στο να κάνει “πίσω”.

Δείτε τον εν δράσει:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Avxlt6nxYNI

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξ’ αναβολής νίκη για τον ΠΑΟΚ επί του Βόλου!

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Βόλου, στην εξ'...

Ο Παναθηναϊκός πήρε ταλέντο και τον… έκανε επαγγελματία!

Ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμη ένα ταλέντο στην Ακαδημία του...

Η χρησιμότητα των φιλικών προετοιμασίας στις Ακαδημίες!

Στις ηλικίες U14 έως U19, τα φιλικά προετοιμασίας δεν...

Ξανά για τον… Πράτες ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει για την περίπτωση του νεαρού ταλέντου...

Η ΕΠΟ κάλεσε ακόμη ένα Ελληνόπουλο που αγωνίζεται στο εξωτερικό!

Η ΕΠΟ συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ