Ισπανία

Προβάρει τα “ερυθρόλευκα” το “διαμάντι” του Μεξικό! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε το “εξάρι” του μέλλοντος της και αυτό είναι ο νεαρός Ευγένιο Πιζούτο, που αγωνίζεται στην Πατσούκα.

Ο ποδοσφαιριστής της Πατσούκα έχει όλα τα στοιχεία τα οποία θέλει ένας προπονητής όπως ο Σιμεόνε για να φτιάξει μια ομάδα η οποία θα τρέχει όλο το γήπεδο, θα κλέβει μπάλες και θα μπορεί να βγαίνει στην αντεπίθεση.

Ο 17χρονος (γεννημένος στις 13/5/2002) ήταν ο MVP του Μεξικό U17 στο πρόσφατο Mundial U17, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από πολλές ομάδες, ανάμεσα τους και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι “ροχιμπλάνκος” σκέφτονται την απόκτηση του και ετοιμάζονται να κάνουν κρούση στην ομάδα του Μεξικό, ώστε να μάθουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Όπως αναφέρεται ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να είναι αρκετά ακριβός και εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού θα είναι μια αρκετά καλή επένδυση για το μέλλον της Ατλέτικο.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός “χτύπησε” Ελληνόπουλο από την… Πολωνία!

Με το ρολόι να μετράει αντίστροφα προς τη λήξη...

Ήττα και… αποκλεισμός για την Εθνική Παίδων!

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο γήπεδο της Μλάντοστ...

Αλλαγές στις κλήσεις της Εθνικής Ελπίδων!

Η Εθνική Ελπίδων μπαίνει σε τροχιά "τελικού" καθώς καλείται...

Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική Προπαίδων U16!

Η Εθνική U16 ηττήθηκε 4-0 από την αντίστοιχη της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ