Ισπανία

Προβάρει τα “ερυθρόλευκα” το “διαμάντι” του Μεξικό! (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως βρήκε το “εξάρι” του μέλλοντος της και αυτό είναι ο νεαρός Ευγένιο Πιζούτο, που αγωνίζεται στην Πατσούκα.

Ο ποδοσφαιριστής της Πατσούκα έχει όλα τα στοιχεία τα οποία θέλει ένας προπονητής όπως ο Σιμεόνε για να φτιάξει μια ομάδα η οποία θα τρέχει όλο το γήπεδο, θα κλέβει μπάλες και θα μπορεί να βγαίνει στην αντεπίθεση.

Ο 17χρονος (γεννημένος στις 13/5/2002) ήταν ο MVP του Μεξικό U17 στο πρόσφατο Mundial U17, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από πολλές ομάδες, ανάμεσα τους και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, οι “ροχιμπλάνκος” σκέφτονται την απόκτηση του και ετοιμάζονται να κάνουν κρούση στην ομάδα του Μεξικό, ώστε να μάθουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις.

Όπως αναφέρεται ο ποδοσφαιριστής δεν αναμένεται να είναι αρκετά ακριβός και εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού θα είναι μια αρκετά καλή επένδυση για το μέλλον της Ατλέτικο.

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ με 15χρονη Αθλήτρια – “Έσβησε” εν ώρα αγώνα!

Η οικογένεια της Όξφορντ Γιουνάιτεντ πενθεί, καθώς μια 15χρονη...

Ευρεία επικράτηση για την U19 του Παναθηναϊκού!

Νίκη για την U19 του Παναθηναϊκού, όπου επικράτησε με...

Τρίποντο για τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη!

Σημαντική νίκη για τον Ατρόμητο, που έφυγε με το...

Πήρε τη νίκη στον Βόλο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ βρήκε το γκολ για να περάσει από...

Πέρασε από το Ρέντη με νίκη ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Ρέντη, επικρατώντας με 2-1...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ