Κυριακή, 08/09/24
Viral

Προκάλεσε τον Greek Freak ο Φέντερερ! (vid)

ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ - TRIALS

Πληροφορίες - Ανακοινώσεις

Συνεχίζεται αμείωτο το ενδιαφέρον στο άθλημα του τένις.

Μπορεί η αγωνιστική δράση να έχει σταματήσει, λόγω του κορονοϊού, όμως οι μεγάλοι αστέρες του αθλήματος βρίσκουν τρόπο να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Ο λόγος για τον Ρότζερ Φέντερερ. Μη μπορώντας να αντέξει την αποχή μακριά από τα γήπεδα, ο Ελβετός τενίστας αποφάσισε να προκαλέσει αρκετούς αστέρες άλλων αθλημάτων, για να δείξουν τις ικανότητες τους στο τένις.

Ο Φέντερερ προκάλεσε μία ντουζίνα από αθλητές, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak καλείται να δείξει τις ικανότητες του εκτός από του μπάσκετ και αλλού, τα βάζοντας με έναν θρύλο του παγκόσμιου αθλητισμού.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Έλληνας μπασκετμπολίστας θα δώσει τα πάντα σε ένα άλλο άθλημα, έπειτα και από τα “τσαλιμάκια” του μπροστά από τα αδίστακτα μάτια της Παρί.

Όμως δεν θα είναι ο μόνος, καθώς ο Ρότζερ προσκάλεσε κι άλλες μεγάλες προσωπικότητες του αθλητισμού, με τους Μέσι, Ρονάλντο, Ζλάταν και Μπέκαμ να πρέπει να απαντήσουν κι εκείνοι στην πρόκληση.

Δείτε το video:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Here’s a helpful solo drill. Let’s see what you got! Reply back with a video and I’ll provide some tips. Choose your hat wisely 🎩😉👊 #tennisathome How else are you guys #TrainingFromHome @toni.kr8s @giannis_an34 @gianluigibuffon @virat.kohli @tombrady @trevornoah @lukadoncic @swish41 @leomessi @cristiano @alexzverev123 @thisisbillgates @kensingtonroyal @thehughjackman @k.mbappe @hank30nyr @rafaelnadal @cocogauff @davidbeckham @zidane @stephencurry30 @therock @beargrylls @coldplay @djokernole @kingjames @thierryhenry @serenawilliams @lindseyvonn @mikaelashiffrin @valeyellow46 @lewishamilton @iamzlatanibrahimovic @chrishemsworth @justintimberlake

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roger Federer (@rogerfederer) στις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα

Πήρε νεαρό τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο η Λάρισα!

Η Λάρισα προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού τερματοφύλακα, όπου ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Ο λόγος για τον 21χρονο,...
Γερμανία

Θρήνος για νεαρό προπονητή της U19 της Άιντραχτ!

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θρηνεί τον χαμό του Χέλγκε Ράσε, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο...
Παναιτωλικός Ακαδημία

“Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά παιδιά που χάνονται”!

Ο Τάσος Θέος έχοντας αρκετή εμπειρία από νεαρούς ποδοσφαιριστές ρωτήθηκε για το "καυτό" αυτό ζήτημα του Ελληνικού...
Εθνική Κορασίδων (U17)

“Χ”αλάστηκε η Εθνική Κορασίδων με την Βόρεια Ιρλανδία!

Η Εθνική Κορασίδων ήρθε ισόπαλη 2-2 με την αντίστοιχη της Βόρειας Ιρλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό...
Νίκη Βόλου

Δυο ταλέντα του Παναθηναϊκού ανακοινώθηκαν… σε ομάδα της Super...

Στη Νίκη Βόλου θα συνεχίσουν την καριέρα του οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπου θα βρεθούν...