Κυριακή, 25/01/26
Κυριακή, 25 Ιανουαρίου, 2026
Παναθηναϊκός

Προετοιμάζεται κατάλληλα για επιστροφή ο Χατζηγιοβάνης! (vid)

Πανέτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος θέλει να είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. 

Ο νεαρός επιθετικός του Παναθηναϊκού δεν εγκαταλείπει τα καθήκοντα που έχει ως ποδοσφαιριστής και φροντίζει να τα διατηρεί στο ακέραιο.

Παρά το γεγονός πως η παραμονή σε καραντίνα και η αποχή από την δράση για τόσες μέρες μπορούν να επηρεάσουν ένα οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή, εκείνος προσπαθεί να διατηρείτε στο 100% της φόρμας.

Μάλιστα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος όταν γίνει η επανέναρξη της Super League στις 30 Απριλίου και να μην χρειαστεί καθόλου περίοδο προσαρμογής, που είναι το ζητούμενο και για το “τριφύλλι”.

Γι αυτό και δέχεται τις συμβουλές ενός ειδικού. Σε video που ανέβασε η ίδια η ομάδα στα social media, ο Χάτζη απευθύνεται Μάνο Κασαπάκη, για να μπορέσει να ανταπεξέλθει καλύτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Το video έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας #menoume και είχε σκοπό να λύσει τις απορίες του “πράσινου” ποδοσφαιριστή, αλλά και να δείξει στον κόσμο πως μπορούν να περάσουν πιο ήπια οι μέρες στην καραντίνα.

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U15 του ΠΑΟΚ επί της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 2-0 επί της...

Στάση… Βόλος για την U17 του Ολυμπιακόύ!

Ο Βόλος έβαλε... φρένο στην U17 του Ολυμπιακού, παίρνοντας...

Διπλό για τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Κηφισιάς!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας...

Ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο στην έδρα του Βόλου!

Ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη στην έδρα του Βόλου,...

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία ΟΦΗ και Παναιτωλικός!

ΟΦΗ και Παναιτωλικός έμειναν στην ισοπαλία με 0-0, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ