Αποφασισμένη να σκορπίσει χρήμα στην μεταγραφική περίοδο είναι η Λίβερπουλ.
Η “αρμάδα” του Γιούργκεν Κλοπ μετά τον Τίμο Βέρνερ, ενδιαφέρεται για την απόκτηση της φετινής αποκάλυψης της Ligue 1.
Σύμφωνα τη γαλλική Le10Sport, οι “κόκκινοι” είναι έτοιμοι να “σπρώξουν” ζεστό χρήμα για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού της Λίλ, Βίκτορ Οσίμεν (γεννημένος στις 29/12/1998).
Αν και ο νεαρός πήρε μεταγραφή για το γαλλικό πρωτάθλημα, μόλις το φετινό καλοκαίρι, έχει καταφέρει να αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.
Μέσα σε 27 παιχνίδια έχει σημειώσει 13 γκολ και βρίσκεται στην πεντάδα με τους πρώτους σκορερ της Ligue 1.
Οι επιδόσεις του τράβηξαν το ενδιαφέρον του Κλόπ, που έχει δώσει εντολή για την άμεση απόκτηση του. Μάλιστα όπως τονίζουν στη Γαλλία, έχει ήδη προχωρήσει σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του και όλα κυλούν ομαλώς
Σε περίπτωση που τελικά ολοκληρωθεί το deal, τότε οι πρωταθλητές Ευρώπης θα βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό που αγγίζει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.