Παρασκευή, 29/03/24
Ισπανία

Πάει για… μέγα “κόλπο γκρόσο” η Ρεάλ Μαδρίτης! (photo)

Ένα δημοσίευμα της ισπανικής “Marca“, έρχεται να βάλει “φωτιά” στα μεταγραφικά σενάρια και αποκαλύπτει την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να μας τρελάνει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Έρλινγκ Χάαλαντ, θα καταφτάσουν και οι δύο στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου“, με διαφορά λίγων μηνών.

Σύμφωνα με την “Marca“, o Χάαλαντ, θεωρείται από τους ανθρώπους της “βασίλισσας” ως η καλύτερη επιλογή για την γραμμή της επίθεσης και μάλιστα ο Νορβηγός φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Μπαπέ.

Η μετακίνηση του Μπαπέ, θεωρείται πιο δύσκολη, μιας και η Παρί Σεν Ζερμέν επιθυμεί να κρατήσει τον νεαρό Γάλλο για ακόμη μια χρονιά στο Παρίσι.

 

 

Έχοντας τα παραπάνω υπόψιν, αλλά και το “πράσινο” φως που έχει δώσει ο Ζινεντίν Ζιντάν για την απόκτηση των δύο, η Ρεάλ φαίνεται να έχει καταστρώσει το τέλειο μεταγραφικό σχέδιο.

Αρχικά, οι “μερένχες” αναμένεται να δώσουν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ 75 εκατομμύρια ευρώ για τον Χάαλαντ, ένα ποσό στο οποίο οι “κιτρινόμαυροι”, δύσκολα θα αντισταθούν.

Αυτό είναι το πρώτο μέρος του σχεδίου και περιλαμβάνει την άφιξη του Χάαλαντ στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2020.

Το επόμενο βήμα θα γίνει τον Ιανουάριο του 2021 και την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η “βασίλισσα” είναι διατιθεμένη να περιμένει για τον Μπαπέ, να μην χαλάσει το “χατήρι” της Παρί και στο τέλος να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του.

Η απόκτηση και των δύο μοιάζει δύσκολη, δεν είναι όμως ανέφικτη. Η Ρεάλ φαίνεται να έχει μεθοδικότητα και όπως μας έχει αποδείξει και στο παρελθόν, όταν θέλει κάτι πολύ, το παίρνει.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This Is Sport... What?

Υπάρχει άθλημα που… τρως Pancakes και πέφτει ξύλο!

Ένα άθλημα που προέρχεται από το… μακρινό 1199 στα Μίντλαντς της Βρετανίας! Λέγεται Atherstone Ball Game και πρόκειται...
Old Stories

Ο Λεβαντόφσκι είχε φτάσει κοντά στον Παναθηναϊκό! – Γιατί...

Αλήθεια, πόσο διαφορετικός θα ήταν ο κόσμος αν γνωρίζαμε το τι θα είχε συμβεί στο μέλλον; Αυτό...
Ισπανία

“Ο Μέσι πρέπει να είναι ο επόμενος προπονητής της...

Άπαντες θα ήθελαν να δουν τον Μέσι ξανά στη Μπαρτσελόνα, ωστόσο υπάρχει και... κάποιος που τον θέλει...
Γερμανία

Γιατί η Ντόρτμουντ δεν “ψήθηκε” για τον… Ρονάλντο;

Ο Πορτογάλος αστέρας είχε προταθεί στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ωστόσο αυτή δεν το κυνήγησε.
Εθνική Ανδρών

“Ο αποκλεισμός πονάει, αλλά δεν θα πάψουμε να προσπαθούμε...

Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας έδωσε το... σύνθημα της επόμενης ημέρας, μετά τον αποκλεισμό από τη Γεωργία Ο...