ΠΑΟΚ

Οι επτά της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ που θα είναι στην πρώτη ομάδα! (photos)

Στον δικέφαλο του βορρά έχει παρθεί η απόφαση να χρησιμοποιηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές, κυρίως ταλέντα που έχουν εξελιχθεί στην Ακαδημία.

Όπως γράφει σήμερα η Sportday η απόφαση αυτή έχει ληφθεί εδώ και αρκετό καιρό, βλέποντας και την επιτυχημένη πορεία των τμημάτων υποδομής.

 

 

Με τον Πάμπλο Γκαρσία, στο τιμόνι, η U19 του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να κερδίσει τρία σερί πρωταθλήματα, αλλά και να “ανδρώσει” ποδοσφαιρικά αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν πρέπει να είναι τέτοιος, ώστε να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να πάρουν τις απαραίτητες ευκαιρίες και να μπορέσουν να παρουσιάσουν το ταλέντο τους.

Μάλιστα στην καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά και το… ρόστερ της επόμενης σεζόν φέρεται να έχουν εξασφαλίσει θέση, επτά ελπιδοφόροι νεαροί με πολύ μέλλον.

 

 

Πρόκειται για τους Γιάννη Μιχαηλίδη (γεννημένος στις 18/02/2000), Θεοχάρη Τσιγγάρα (γεννημένος στις 20/08/2000), Λευτέρη Λύρατζη (γεννημένος στις 22/02/2000), Γιώργο Μπαλογιάννη (γεννημένος στις 08/02/1999), Αντώνη Γαϊτανίδη (γεννημένος στις 18/03/2000), Απόστολος Διαμαντής (γεννημένος στις 20/05/2000) και Ζήσης Χατζηστραβός (γεννημένος στις 16/12/1999)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μπαίνει γήπεδο και η U15 του ΟΦΗ!

Ολοκληρώνεται ο κύκλος της προετοιμασίας για τις ακαδημίες του...

Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη – Επενδύσεις, αποτελέσματα και Προοπτικές!

Κατά την πενταετία 2020–2025, οι ευρωπαϊκές ποδοσφαιρικές Ακαδημίες γνώρισαν...

Η Μίλαν ανακοίνωσε επίσημα τον νεαρό Ζορμπά!

Η Μίλαν επισημοποίησε την απόκτηση του Σπυρίδωνα Πέτρου Ζορμπά...

Νεαρός του Ατρομήτου υπέγραψε στη Μπάγερν Μονάχου!

Ο 17χρονος Κωνσταντίνος Καρανδρίκας, γεννημένος στις 21 Μαΐου 2009,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ