Τρίτη, 16/04/24
Η.Π.Α.

Ο Ζλάταν απειλούσε με… θάνατο! (photo)

O μέσος των Λος Άντζελες Γκάλαξι και πρώην συμπαίκτης του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, έκανε μια άκρως… τρομακτική αποκάλυψη σχετικά με τον Σουηδό άσο.

Ο Ζοάο Πέδρο, διηγήθηκε μια ιστορία μετά από μια ήττα της ομάδας του Λος Άντζελες, την οποία ο Ζλάταν δεν αντιμετώπισε και τόσο ψύχραιμα.

Οι Γκάλαξι μόλις είχαν χάσει με 3-2 από από την ομάδα του Χιούστον στο φινάλε της αγωνιστικής σεζόν του 2018, με την ομάδα να τερματίζει τελικά στην 13η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Ιμπραχίοβιτς που είχε φτάσει στην ομάδα λίγους μήνες νωρίτερα, δυσκολευόταν να διαχειριστεί την κατάσταση στον σύλλογο και η συγκεκριμένη ήττα φάνηκε να είναι το… κερασάκι στην τούρτα.

 

 

Ο Ζλάταν μετά το τέλος του αγώνα ήταν εκτός εαυτού και απείλησε ότι θα σκοτώσει όλους τους συμπαίκτες του,

Τα νεύρα του δεν έμειναν εκεί, αφού μαζί με το “σκόρπισμα” απειλών, ξεκίνησε να κάνει επίδειξη των χρημάτων του.

“Έλεγε ότι αν θες να κάνει το οτιδήποτε, να πας στην παραλία ή στο Χόλιγουντ, απλά πες το. Έχω 300 εκατομμύρια στον λογαριασμό μου, ένα νησί στην κατοχή μου. Δεν το χρειάζομαι όλο αυτό με τίποτα. (σ.σ την ήττα και την κατάσταση της ομάδας). Ο πρώτος που θα μου πει τώρα κάτι, τον έχω σκοτώσει”.

 

Τα παραπάνω λόγια ανήκουν στον Σουηδό επιθετικό που φαίνεται ότι δεν τα πάει και πολύ καλά στο να ελέγχει τα νεύρα του.

Ο Ιμπραχίμοβιτς κατά την θητεία του στους Γκάλαξι δεν κατάφερε να κερδίσει κάποιο τρόπο, πρόλαβε όμως να σκοράρει 52 γκολ, μένοντας για δύο χρόνια στην ομάδα, προτού επιστρέψει στην Ευρώπη και την Μίλαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Viral

Παιδάκι έφτιαξε… τερματισμένο πορτρέτο του Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε ένα... παιδάκι από την Αφρική να φτιάχνει ένα τέλειο πορτρέτο με τον ίδιο. Νεαρός...
Ιταλία

“Παστέλωσε” γκολάκι επί της Γιούβε ο Κεραμίτσης!

Ο Δημήτρης Κεραμίτσης κατάφερε να "καρφώσει" ένα ωραίο γκολάκι κόντρα στη Γιουβέντους Στο 23ο λεπτό, συγκεκριμένα, ο 19χρονος...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός κρατά Αλεξανδρόπουλο!

Η απόφαση για την παραμονή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο Λιμάνι έχει παρθεί και άπαντες... δουλεύουν την μεταγραφή...
Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός πάει… Τουρκία με ένα μεγάλο ταλέντο!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάει στην Τουρκία, ως μέλος της αποστολής της ομάδας. Με τον ταλαντούχο Ισίδωρο...
ΠΑΟΚ

Ο Κουλιεράκης τσεκάρεται ως ο… νέος “Γκβαρντιόλ”!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στο Μπριζ, με... αρκετά μάτια πάνω του, που τον παρακολουθούσαν. Όπως έγραψε το Sportdog,...