Παναθηναϊκός

“Ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα”! (photo)

O Χουάν Χοσέ Περέα δείχνει να είναι στενά δεμένος με την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο 20χρονος άσος, (γεννημένος στις 23/02/2000), απάντησε σε μερικές ερωτήσεις από τους followers του στο instagram.

 

 

Μέσα από αυτές έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, ενώ φάνηκε να απολαμβάνει στο μέγιστο την παραμονή του στην Ελλάδα.

Όσα έγραψε  ο Περέα:

Για τον Παναθηναϊκό:

«Ο Παναθηναϊκός για μένα είναι η καλύτερη ομάδα. Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές και τον σύλλογο τον έχω στην καρδιά μου. Ο Παναθηναϊκός είναι το πρώτο σπίτι μου».

 

Για την αγαπημένη του ομάδα στην Πορτογαλία:

«Η αγαπημένη μου ομάδα στην Πορτογαλία φυσικά είναι η Πόρτο, όπου εκεί μπορώ να πω ότι είναι το… δεύτερο σπίτι μου».

 

Για την καραντίνα διαρκείας εξαιτίας του κορωνοϊού:

«Εύχομαι όλοι να είναι καλά. Πρέπει μένετε σπίτι και να πλένετε τα χέρια σας συχνά. Είναι πολύ σημαντικό να μείνετε σπίτι σας αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή», ενώ για το υπόλοιπο της σεζόν τόνισε: «Πρώτα απ΄όλα εύχομαι να τελειώσει κανονικά η σεζόν.

Σε περίπτωση που αποφασιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ελπίζω να πάμε καλά και να τελειώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Εύχομαι σε όλους υγεία και καλό Πάσχα. Να είστε υγιείς και να προσέχετε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Και… δεύτερο “Πράσινο” ταλέντο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να δένει τα ταλέντα των ακαδημιών...

Ο Παναθηναϊκός έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ταλέντο της U19!

Ο Παναθηναϊκός έδεσε ένα ακόμη ταλέντο των ακαδημιών του....

Ο Καρέτσας είναι υποψήφιος για αντί – Λεάο στη Μίλαν!

Το όνομα του Κωνσταντίνου Καρέτσα ακούγεται πλέον σε ένα...

Ο Άρης πήρε νέο προπονητή για την U19 – Όλο το προπονητικό team της Ακαδημίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε επίσημα το τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών...

Αυτοί θα είναι οι προπονητές της Ακαδημίας του Αστέρα Aktor!

Νέα εποχή ξεκινά για την Ακαδημία του Αστέρα Aktor,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ