Παρασκευή, 26/04/24
Παναθηναϊκός

Ο Κοτς αποκαλύπτει πως τον “ανακάλυψε” ο Παναθηναϊκός! (photo)

Tα τελευταία 24ωρα, ο Παναθηναϊκός κινείται γύρω από την περίπτωση του Οζάν Κότς, που είναι νούμερο ένα επιλογή στην μεταγραφική λίστα της ομάδας.

Ο 19χρονος Τούρκος, (γεννημένος στις 06/01/2001). αρέσει πολύ στο “τριφύλλι”, το οποίο αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο νεαρός άσος, μιλώντας στο to10.gr, αποκάλυψε πως γνωρίζει για το ενδιαφέρον της ελληνικής ομάδας, αλλά και πως υποψιάζεται πως μπορεί να τον ανακάλυψε.

«Με έχει ενημερώσει ο μάνατζερ μου ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αυτός χειρίζεται αυτά τα θέματα, εγώ δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο»

 

Ανέφερε αρχικά ο Κοτς, ο οποίος έχει μόλις μια επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα της Μπούρσασπορ.

 

 

Ο νεαρός είναι βασικό μέλος της U19 της τούρκικης ομάδας, όπως και της Εθνικής Νέων U19 της χώρας του και υποψιάζεται πως μέσα από τα παιχνίδια του με την τελευταία, τον γνώρισε και ενδιαφέρθηκε ο Παναθηναϊκός.

“Ξέρω ότι με εντόπισαν στα παιχνίδια που έπαιξα με την Τουρκία Κ19 τον προηγούμενο Νοέμβριο. Εκεί υπήρχε κάποιος άνθρωπος του Παναθηναϊκού, με είδε και μίλησε με τον ατζέντη μου. Από τότε άρχισε το ενδιαφέρον”.

 

Σε εκείνο το τουρνουά, η ομάδα της Τουρκίας είχε αντιμετωπίσει τις ομάδες της Αρμενίας, του Μαυροβουνίου και της Βουλγαρίας, με τον Κοτς να παίζει βασικός σε όλα τα παιχνίδια.

Τέλος, ο νεαρός άσος δήλωσε πως κατανοεί το μέγεθος της ομάδας που ενδιαφέρεται για εκείνον, είπε όμως πως έχει συμβόλαιο με την Μπούρσασπορ και αυτήν την στιγμή δεν σκέφτεται κάτι άλλο.

“Γνωρίζω ποιος είναι ο Παναθηναϊκός, είναι ένας μεγάλος Σύλλογος με ιστορία και τίτλους και είναι τιμητικό να με παρακολουθούν οι άνθρωποι του. Εγώ έχω συμβόλαιο με τη Μπούρσασπορ, αυτή είναι η ομάδα μου και σε αυτή είμαι συγκεντρωμένος. Τα υπόλοιπα τα χειρίζεται ο ατζέντης μου”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγγλία

Ο Χάαλαντ ανανεώνει με τη Σίτι με ποσό… ρεκόρ...

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ετοιμάζεται για νέο συμβόλαιο με την ομάδα του, που θα τον κάνει τον... πλουσιότερο...
ΟΦΗ (U19)

Το γκολ του Φαϊτάκη που έδωσε το διπλό στον...

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ με ένα γκολ στο τέλος της αναμέτρησης έδωσε τη νίκη στην ομάδα...
Ισπανία

Ο Τσάβι μένει και η Μπαρτσελόνα…. διαλύεται!

Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με την ομάδα, πράγμα που φέρνει... σε προβλήματα...
Ολυμπιακός

Σίγουροι στη Σπόρτινγκ για το μέλλον του Αλεξανδρόπουλου!

Στην Πορτογαλική ομάδα πιστεύουν πως η μεταγραφή του νεαρού στον Ολυμπιακό φαντάζει αρκετά πιθανή. Ο Έλληνας κεντρικός μεσοεπιθετικός...
Έρευνα

Ένα Ελληνόπουλο στα… 100 πιο έμπειρα ταλέντα του κόσμου!

Ένας Έλληνας στην ίδια λίστα με ονόματα όπως ο Νέβες της Μπενφίκα, ο Γκαρνάτσο της Γιουνάιτεντ και...