Γαλλία

Μόνο με… ψαλίδι φοράει τα “μπλαουγκράνα” ο Νεϊμάρ! (photo)

Αντιμέτωπος με μία μεγάλη θυσία βρίσκεται ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ένα βήμα μακριά από το Παρίσι, την στιγμή που φλερτάρει έντονα με την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην “μπλαουγκράνα” αποτελεί διακαή στόχο των πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι έχουν κάνει τα πάντα για να τον κάνουν δικό τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

Πλέον το “μπαλάκι” πέφτει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να βάλει κι αυτός νερό στο κρασί του.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, ο 28χρονος είναι αναγκασμένος να δεχτεί μία γενναία μείωση στις αποδοχές του, αν θέλει πραγματικά να γίνει ξανά μέλος της Μπάρτσα.

Ο Νέι αμείβεται με ένα συμβόλαιο που αγγίζει τα 37 εκατομμύρια ευρώ και οι αποδοχές του προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στη Βαρκελώνη.

Οι Καταλανοί αδυνατούν να προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο με αυτό της Παρί και είναι αναγκασμένοι να του προτείνουν μία γερή μείωση.

Αυτό που τονίζουν στην Ισπανία, είναι πως ο αστέρας των Παριζιάνων για να φορέσει τα “μπλαουκγράνα” θα πρέπει να δώσει το ok για μία μείωση των 50%.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ισπανία η U13 του Ολυμπιακού!

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσαν αγώνες...

Έφερε πρόταση στον ΠΑΟΚ ο νεαρός Μύθου!

Ο Ανέστης Μύθου έχει αρχίσει να τραβά βλέμματα από...

Ο Ολυμπιακός αλλάζει… τον δανεισμό του Πνευμονίδη!

Ανατροπή στο μέλλον του Σταύρου Πνευμονίδη.Παρά το γεγονός ότι...

Ο νεαρός του Ολυμπιακού που πάει προετοιμασία με εντολή… Μεντιλίμπαρ!

Ένα από τα ονόματα που αναμένεται να τραβήξουν τα...

Φινάλε με νίκη για την Εθνική Εφήβων επί της Ρουμανίας!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ