Γαλλία

Μόνο με… ψαλίδι φοράει τα “μπλαουγκράνα” ο Νεϊμάρ! (photo)

Αντιμέτωπος με μία μεγάλη θυσία βρίσκεται ο Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό ένα βήμα μακριά από το Παρίσι, την στιγμή που φλερτάρει έντονα με την Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην “μπλαουγκράνα” αποτελεί διακαή στόχο των πρωταθλητών Ισπανίας, οι οποίοι έχουν κάνει τα πάντα για να τον κάνουν δικό τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

 

Πλέον το “μπαλάκι” πέφτει στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να βάλει κι αυτός νερό στο κρασί του.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Mundo Deportivo, ο 28χρονος είναι αναγκασμένος να δεχτεί μία γενναία μείωση στις αποδοχές του, αν θέλει πραγματικά να γίνει ξανά μέλος της Μπάρτσα.

Ο Νέι αμείβεται με ένα συμβόλαιο που αγγίζει τα 37 εκατομμύρια ευρώ και οι αποδοχές του προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στη Βαρκελώνη.

Οι Καταλανοί αδυνατούν να προσφέρουν το ίδιο συμβόλαιο με αυτό της Παρί και είναι αναγκασμένοι να του προτείνουν μία γερή μείωση.

Αυτό που τονίζουν στην Ισπανία, είναι πως ο αστέρας των Παριζιάνων για να φορέσει τα “μπλαουκγράνα” θα πρέπει να δώσει το ok για μία μείωση των 50%.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΑΟΚ έριξε… άκυρο για “Ντέλια” και πάει για νεαρό Γάλλο!

Δύο ξεχωριστές υποθέσεις στο μεταγραφικό τοπίο του ΠΑΟΚ, με...

Ντεμπούτο με την Μπάγερν για τον νεαρό Καρανδρίκα!

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να κάνει ο Κωνσταντίνος...

Η Ευρώπη επενδύει στο ελληνικό ταλέντο!

Εκεί όπου η ποιότητα δεν αρκεί από μόνη της,...

Κόντρα στη Γερμανία με φόντο… το Παγκόσμιο η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Εφήβων έχει μπροστά της έναν αγώνα με...

Η Ελλάδα συνέτριψε το Ισραήλ και… πλησιάζει στο Παγκόσμιο!

Μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση της παρουσίας της...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ