Ισπανία

Λέει “ναι” στην πώληση του Λαουτάρο η Ίντερ αλλά… με καραβιά! (vid)

Η Ίντερ θα δώσει το “πράσινο” φως στην πώληση του Λαουτάρο Μαρτίνες, στην Μπαρτσελόνα, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να δώσουν πολλά εκατομμύρια οι “μπλαουγκράνα”.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει να πιέζει την Ίντερ για να αποκτήσει τον 22χρονο (γεννημένος στις 22/8/1997) επιθετικό των Ιταλών. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα η Ίντερ σκέφτεται να πει το “οκ” αλλά… μόνο αν γεμίσει τα ταμεία της.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Μιλάνο θέλει 120 εκατομμύρια, χρήματα που για να τα βρει η Μπάρτσα θα πρέπει να πουλήσει. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δουν την πόρτα της εξόδου, είναι ο Αρτούρ. Τον οποίο μάλιστα η Ίντερ ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Το σενάριο ο Αρτούρ να δοθεί ως έμψυχο αντάλλαγμα, συν ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ, είναι αρκετά πιθανό.

 

https://www.youtube.com/watch?v=XEePkkN6XWU

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επίσημη η επιστροφή Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ – Αναλαμβάνει την U19!

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί επιστρέφει στον ΠΑΟΚ — αυτή...

Πλησιάζει σε Ντόρτμουντ ο Καρέτσας – Η Μίλαν ακόμη “ψάχνεται”!

Το κεφάλαιο Καρέτσας πλησιάζει στην τελική του σελίδα —...

Πήρε νεαρό από την Athens Kallithea o Αστέρας!

Ο Αστέβρας AKTβOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Μεταξά,...

Επιστροφή στη δράση για τον Πρωταθλητή Παναθηναϊκό!

Με υψηλές προσδοκίες και νέο τεχνικό επιτελείο ξεκινά τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία της η U19 της ΑΕΚ!

Η U19 της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη στην...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ