Ισπανία

Κλαίει… τα λεφτά της η Ρεαλ! (photo)

Τα λεφτά της κλαίει εδώ και αρκετές ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης. Η διακοπή της αγωνιστικής δράσης σε όλη την Ευρώπη, λόγω του κορονοϊού, έχει πλήξει αρκετά τα συμφέροντα των Μαδριλένων.

Όπως συμβαίνει πλέον στις περισσότερες οικονομικά ισχυρές ομάδες της Ευρώπης, έτσι και στη Ρεάλ, η κατάσταση που επικρατεί έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στα ταμεία της. Υπολογίζεται πως οι “μερένχες” χάνουν καθημερινά κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ, με την ζημιά να μην μπορεί να αποτραπεί.

 

 

Τα χαμένη κέρδη αφορούν σε έσοδα από χαμένες ξεναγήσεις και περιηγήσεις στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, καθώς και σε χαμένες πωλήσεις προϊόντων, όπως κασκόλ και φανέλες, από την επίσημο κατάστημα του συλλόγου.

Όπως καταλαβαίνετε αυτή η ζημιά είναι τεράστια για έναν τέτοιο σύλλογο, αν υπολογιστεί το γεγονός πως στηρίζεται οικονομικά σε ένα μεγάλο βαθμό και από αυτά τα κέρδη. Σε περίπτωση που συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε δεν είναι απίθανο τα οικονομικά της “βασίλισσας” να χτυπήσουν καμπανάκι κινδύνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Καλοκαίρι αξίας… 90 εκατομμυρίων ευρώ για τον ΠΑΟΚ!

Το καλοκαίρι του 2026 μπήκε δυναμικά στα χρονικά του...

Ο Ινφαντίνο ανακοίνωσε το νέο Μουντιάλ U15!

Το ποδόσφαιρο μπαίνει σε νέα εποχή στην κατηγορία των...

Μεταγραφή στα στόπερ για την ΑΕΛ!

Νέα προσθήκη για την ΑΕΛ Novibet, η οποία συνεχίζει...

Ταλεντάκι του Πανσερραϊκού αποχώρησε με… νέο προορισμό!

Νέα προσθήκη με... προδιαγραφές μαγικού για τον Μακεδονικό Αλιστράτης!Οι...

Έσταξε… μέλι για “Ντέλια” ο Κόβατς μετά το ντεμπούτο!

Δεν ήρθε η νίκη στο ντεμπούτο του Κωνσταντέλια με...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ