Αγγλία

Η 11αδα – φόβητρο του Γκουαρντιόλα! (photo)

Τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου έχει προπονήσει ο Πέπ Γκουαρντιόλα.

Ο Καταλανός τεχνικός έχει καταφέρει να περάσει από τους πάγκους σπουδαίων ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα και έχει συναντήσει τρομερούς ποδοσφαιριστές.

Αυτό του επέτρεψε να έχει στην “δούλεψη” του, τεράστια ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως ο Λιονέλ Μέσι και Τσάβι. Ονόματα που αρκετοί προπονητές θα ζήλευαν.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός, ο Πεπ αποφάσισε να διαλέξει την καλύτερη ενδεκάδα με τους κορυφαίους που έχουν “περάσει” από τα χέρια του. Αξίζει να αναφερθεί πως οι έξι από τους ένδεκα είναι μέλη της Μπάγερν Μονάχου.

Σε αυτή την ενδεκάδα βρίσκονται οι Νόιερ, Ντάνι Άλβες, Μπόατενγκ, Μασεράνο, Αλάμπα, Ριμπερί, Ντε Μπρούιν, Τσάβι, Ρόμπεν, Μέσι και Λεβαντόφσκι.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να μην υπάρξουν και τεράστιες εκπλήξεις, μιας και ο Καταλανός αποφάσισε να βγάλει έξω τον Αντρές Ινιέστα και τον Σέργιο Αγκουέρο.

Δείτε την και εδώ:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πήρε τη νίκη μέσα στην Γεωργία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε 3-0 τη Γεωργία στην Τιφλίδα...

“Εξάστερη” εμφάνιση για την ΑΕΚ επί της Κηφισιάς!

Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο παιχνίδι και επικράτησε με 6-2...

Νίκη για Ολυμπιακό επί του Αστέρα στη Super League U15!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0...

Έριξε “τεσσάρα” στο Γιβραλτάρ η Εθνική Παίδων!

Η Εθνική Παίδων πήρε τη νίκη κόντρα στο Γιβραλτάρ...

“Πεντάστερη” νίκη για την U15 του Παναθηναϊκού!

Η U15 του Παναθηναϊκού πέρασε με νίκη αυτό το...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ