Ολυμπιακός

Γίνεται… Τούρκος ο Τσούμιτς! (photo)

Πριν από λίγους μήνες ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Νίκολα Τσούμιτς, υπέγραφε στον Ολυμπιακό, από την σερβική Ραντνίτσκι. Όμως ο 21χρονος (γεννημένος στις 20 Νοεμβρίου του 1998), παρέμεινε δανεικός στην ομάδα της Σερβίας για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο δανεισμός του μπορεί να μην πήγε όπως ήθελε, καθώς διακόπηκε το πρωτάθλημα, λόγω κορωνοϊού, ενώ ταυτόχρονα το δάνειο του στην Ραντνίτσκι, λήγει το καλοκαίρι.

 

 

Σύμφωνα με τα τουρκικά ρεπορτάζ, ήδη υπάρχει ομάδα που ενδιαφέρεται να του δώσει τα λεπτά συμμετοχής που ψάχνει. Αυτή είναι η Μενεμένσπορ, ομάδα Β’ Εθνικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Το ρεπορτάζ επιπλέον υποστηρίζει ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι δύο ομάδες θα έχουν επικοινωνία, ώστε να κλείσει το ντιλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ακαδημία του Παναιτωλικού!

Από τα γήπεδα της Ηλείας στη Super League.Ο Δημήτρης...

Ταλεντάκι από τα Ιωάννινα πήρε ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν ακόμη νεαρό παίκτη από την...

Πενθεί ο ΠΑΟΚ – “Έφυγε” νεαρή ποδοσφαιρίστρια!

Βαρύ πένθος έχει πέσει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη.Η...

Σε αναζήτηση προπονητή η U19 του Λεβαδειακού – Τέλος από την ομάδα ο Κιάσσος!

Ο Κώστας Κιάσσος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό έπειτα από...

Ο Άρης πήρε ταλεντάκι του Μακεδονικού!

Ο Άρης ενισχύει τις ακαδημίες του με μια κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ