Viral

Φόρεσε τα ρούχα της… γυναίκας του ο Γκαράι! (vid)

Αρκετά ανοιχτόμυαλος είναι ο Εζέκιελ Γκαράι.

Ο Αργεντινός διεγνώσθη πριν από λίγο καιρό θετικός στον κορονοϊό και όλο αυτό το διάστημα ήταν δύσκολο για εκείνον.

Ο 33χρονος ταλαιπωρήθηκε αρκετά σοβαρά από τον ιό, την ώρα μάλιστα που αρκετοί συνάνθρωποι δεν τα κατάφεραν σε αυτή την μάχη.

Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις. Εν τέλει ξεπέρασε τον κορονοϊό και θέλησε να το γλεντήσει με έναν μοναδικό τρόπο.

Την ώρα που αρκετοί θα άνοιγαν ακόμα και σαμπάνιες γι αυτό, εκείνος θέλησε να ντυθεί… γυναίκα. O αμυντικός της Βαλένθια παρακάλεσε τη γυναίκα να του δώσει ένα από τα μίνι της και να βγουν μαζί σε video.

Όπως και έγινε. Η κυρία Γκόρο ντύθηκε νεράιδα και μετέτρεψε τον άνδρα της σε μία λαίδη. Το video ανέβασε η Ταμάρα στο Instagram, με τον Εζέκιελ να γίνεται αμέσως viral.

Δείτε το video:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έφυγε με τρίποντο από τον Βόλο ο Λεβαδειακός!

Ο Λεβαδειακός πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 3-1,...

“Χαλαρό” πέρασμα για τον Βόλο επί του Λεβαδειακού!

Νίκη για τον Βόλο, όπου επικράτησε με 3-0 του...

Κέρδισε Παναιτωλικό και πάει… Κρήτη για πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον...

Άνετη επικράτηση για τον ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού!

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 5-1...

“Κόλλησε” στο Αγρίνιο ο ΠΑΟΚ, αλλά… στέφθηκε πρωταθλητής!

Ο ΠΑΟΚ έφυγε ως πρωταθλητής από το Αγρίνιο, μένοντας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ