Παναθηναϊκός

Ένας Τούρκος για το… τριφύλλι! (photo)

Ο λόγος για τον 19χρονο, Οζάν Κοτς, της Μπόυρσασπορ, ο οποίος φέρεται να εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός (γεννημένος στις 06/01/2001) ανήκει στη Μπούρσασπορ από μικρή ηλικία, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Είναι αμυντικό χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά ως στόπερ, αλλά και ως οχτάρι, με την ιστοσελίδα ajanssport.com να βάζει και το “τριφύλλι” στη λίστα με τις υποψήφιες ομάδες.

 

 

Εκτός του Παναθηναϊκού, τον Κοτς παρακολουθούν οι Αλμερία, Σερκλ Μπριζ, Ρέιμς, Λέβεν και άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στο πρωτάθλημα Νέων της Τούρκικης λίγκας, ο 19χρονος είναι πρώτος σε χιλιόμετρα στη διοργάνωση, ενώ είναι και ο ποδοσφαιριστής με τα λιγότερα λάθη.

Υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2019 και έχει ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, ενώ φέτος μετρά τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα (μια στο πρωτάθλημα και τρεις στο κύπελλο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κόλλησαν” στην ισοπαλία Παναθηναϊκός και Άρης!

Παναθηναϊκός και Άρης έμειναν στο 0-0, για την 23η...

“Χ”ωρίς γκολ το ΑΕΚ – Βόλος για τη Super League U15!

ΑΕΚ και Βόλος έμειναν στο 0-0, στην αναμέτρηση της...

Νίκη για τον Ολυμπιακό επί του Πανσερραϊκού!

Νίκη για τον Ολυμπιακό με 2-0 επί του Πανσερραϊκού,...

Άνετο τρίποντο για την U17 του Ολυμπιακού!

Η U17 του Ολυμπιακού πέρασε το εμπόδιο του Πανσερραϊκού,...

Πήρε τη νίκη στο… φινάλε η ΑΕΚ στον Βόλο!

Η ΑΕΚ πέρασε από τον Βόλο, επικρατώντας με 1-0,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ