Ολυμπιακός

Δωρίζει γάντια σε ίδρυμα στην Σπάρτη η “ερυθρόλευκη” ακαδημία! (photo)

H ακαδημία του Ολυμπιακού δηλώνει έμπρακτα την στήριξη της στην “μάχη” κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά από πρωτοβουλία του Νίκου Πανταζόπουλου και του Μάκη Μπεκάκου, ο Ολυμπιακός αναμένεται να δώσει 10.000 γάντια μιας χρήσης στο ίδρυμα Ανιάτων της Μητρόπολης της περιοχής στην Σπάρτη, από το οποίο εξυπηρετούνται καθημερινά περίπου 180 τρόφιμοι.

 

 

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο (και όχι μόνο) ίδρυμα, λόγω των ειδικών συνθηκών που βιώνουμε είναι τρομερές και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη.

Με αυτήν την αξιέπαινη κίνηση της “ερυθρόλευκης” ακαδημίας, θα δοθεί μια -έστω και προσωρινή- ανάσα στο εν λόγω ίδρυμα που την έχει πραγματικά ανάγκη.

Ο Νίκος Πανταζόπουλος, δήλωσε στον “ΣΠΟΡ ΦΜ“:

«Η ανθρωπιά, η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν έχουν χρώμα. Όποιος μπορεί να βοηθήσει πρέπει να βοηθήσει. Μένουμε σπίτι κι έχουμε υπομονή. Θα περάσει»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράτησε την Κροατία στο “Χ” η Εθνική!

Η Εθνική Ελπίδων ήρθε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη...

Ο Μανδάς “παίζει” δυνατά για την θέση του Ντε Χέα!

Η ελληνική "σχολή τερματοφυλάκων" κάνει update στην Ευρώπη και...

Τι γίνεται με Τζολάκη στον Ολυμπιακό;

Η Ευρώπη έχει πάθει... εμμονή με τον Κωνσταντή Τζολάκη,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ