Γαλλία

Δεν πάνε πουθενά Νεϊμάρ και Μπαπέ! (photo)

Η Μπαρτσελόνα θέλει σαν τρελή τον Νεϊμάρ, τον Μπαπέ τον θέλουν σχεδόν όλες οι ομάδες της Ευρώπης, παρόλα αυτά στο Παρίσι είναι βέβαιοι ότι και οι δύο ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν και του χρόνου.

Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα διεθνή μέσα η παραμονή τους έχει να κάνει με τον κορωνοϊό και την οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει στις περισσότερες ομάδες. Ήδη δεν είναι λίγες αυτές που έχουν προβεί σε μειώσεις μισθών. Όπως γίνεται κατανοητό δύσκολα κάποια ομάδα θα είναι σε θέση να δώσει ένα ποσό “μαμούθ” για να αποκτήσει κάποιον από τους δύο ποδοσφαιριστές.

 

 

Εκτός το ποσό που θα ζητήσει η Παρί Σεν Ζερμέν βέβαια, είναι και οι μισθοί που παίρνουν και οι δύο. Τόσο ο Βραζιλιάνος, όσο και ο Γάλλος, πληρώνονται αδρά από την γαλλική ομάδα, κάτι που αποκλείεται, υπό αυτές τις συνθήκες, να βρουν αλλού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νίκη για την U17 του Ατρομήτου στον Βόλο!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Έφυγε με τρίποντο από το Αγρίνιο ο ΟΦΗ!

Στις επιτυχίες επέστρεψε η U19 του ΟΦΗ, η οποία...

Διπλό για τον Ατρόμητο στην έδρα του Βόλου!

Με σημαντική εκτός έδρας νίκη αποχώρησε ο Ατρόμητος από...

Ένα και… καλό για τον ΠΑΟΚ επί του Αστέρα!

Ο ΠΑΟΚ βρήκε τη νίκη στη Super League U19,...

Ο Ολυμπιακός πήρε το παιχνίδι των… τεσσάρων γκολ κόντρα στη Κηφισιά!

Ο Ολυμπιακός πέρασε την Κηφισιά, επικρατώντας με 3-1 για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ