Κύπρος

Δεν μένει Ανόρθωση ο Μανθάτης!

Ο Γιώργος Μανθάτης βρίσκεται από το καλοκαίρι στην Ανόρθωση, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και από ότι φαίνεται δεν θα παραμείνει στην Κύπρο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε μια γεμάτη χρονιά, με 18 συμμετοχές και δυο ασίστ, που όμως για τον Τιμούρ Κετσπάγια δεν είναι αρκετά.

Ο Γεωργιανός προπονητής έχει ενημερώσει την διοίκηση πως ο 22χρονος δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του, για την νεα σεζόν, οπότε και να μην ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς.

Ο προπονητής της Ανόρθωσης δεν θα τον δηλώσει στην Α’ λίστα της επόμενης σεζόν, με τον νεαρό να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, δεν φέρεται να είναι ικανοποιημένος με όσα έχει δει, από τους δανεισμούς του νεαρού (ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιος, Ανόρθωση) και έτσι θα προχωρήσει σε δυο επιλογές.

Ή του δανεισμού ή θα τον αφήσει ελεύθερο να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ο Πέδρο Μάρτινς έχει καταλήξει, σχεδόν, στους νεαρούς που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τα… λημέρια του Κωστούλα “χτύπησε” ταλεντάκι ο Παναθηναϊκός!

Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Δημήτρη Μπλέτσας προχώρησε ο...

Δοκιμάζει δυο ταλεντάκια η Καλαμάτα!

Διπλή εκπροσώπηση θα έχει ο Α.Ο. Τσικλητήρας Πύλου στα...

Κάνει πρεμιέρα η Εθνική Ομάδα Νέων στο EURO U19!

Η Εθνική Νέων (U19) ρίχνεται την Τετάρτη 03/06 στις...

Ο Τζόλης “πυροβολά” ασταμάτητα και… οι Ιταλοί “κρυφοκοιτάζουν”!

Στη μεταγραφική λίστα της Ρόμα έχει επανέλθει δυναμικά το...

“Σημαντικά τα ψυχικά αποθέματα των ποδοσφαιριστών”!

Ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων, Γιάννης Ταουσιάνης, έκανε τον...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ