Παναθηναϊκός

Δεν ξεχνάει τις υπηρεσίες του Αποστολάκη ο Παναθηναϊκός! (photos)

Ευγνώμον στον Κώστα Αποστολάκη είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας (γεννημένος στις 28/5/1999) πραγματοποίησε την καλύτερη του χρονιά, φορώντας το ¨τριφύλλι”.

Παρά το γεγονός πως η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν στον “αέρα”, ο νεαρός δεν επηρεάστηκε καθόλου και έδωσε τα μέγιστα για τους “πράσινους”. Κατάφερε να καταγράψει 8 συμμετοχές και να βάλει γερά το όνομα του στη φετινή χρονιά.

Κάτι που δεν ξέχασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, η ΠΑΕ ύμνησε και τον Αποστολάκη. Οι “πράσινοι” ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media, στιγμιότυπα από τα κατορθώματα του πιτσιρικά.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να υμνήσουν τον νεαρό, λέγοντας ότι φέτος πήρε τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά.

Πλέον όμως αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους, αφού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει “δώσει” τα χέρια του με τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε το post της ΠΑΕ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νεαρός του ΠΑΟΚ αποχώρησε μετά από 11 χρόνια στην Ακαδημία!

Ένα κεφάλαιο 11 χρόνων κλείνει για τον Παναγιώτη Τσίτσκα....

Ο ΠΑΟΚ ρίχνει ματιές σε μεγάλο ταλέντο από τη Βραζιλία!

Ένα ακόμα ανερχόμενο ταλέντο από τη Βραζιλία φαίνεται να...

Και επίσημα “Κανονιέρης” ο Χρήστος Τζόλης!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας ανακοίνωσαν την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα...

Πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν για την U17 της ΑΕΚ!

Με την πρώτη της προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ