Παναθηναϊκός

Δεν ξεχνάει τις υπηρεσίες του Αποστολάκη ο Παναθηναϊκός! (photos)

Ευγνώμον στον Κώστα Αποστολάκη είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας (γεννημένος στις 28/5/1999) πραγματοποίησε την καλύτερη του χρονιά, φορώντας το ¨τριφύλλι”.

Παρά το γεγονός πως η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν στον “αέρα”, ο νεαρός δεν επηρεάστηκε καθόλου και έδωσε τα μέγιστα για τους “πράσινους”. Κατάφερε να καταγράψει 8 συμμετοχές και να βάλει γερά το όνομα του στη φετινή χρονιά.

Κάτι που δεν ξέχασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, η ΠΑΕ ύμνησε και τον Αποστολάκη. Οι “πράσινοι” ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media, στιγμιότυπα από τα κατορθώματα του πιτσιρικά.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να υμνήσουν τον νεαρό, λέγοντας ότι φέτος πήρε τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά.

Πλέον όμως αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους, αφού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει “δώσει” τα χέρια του με τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε το post της ΠΑΕ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΑΕΚ πήρε… σιωπηλά μεγάλο νεαρό του Άρη!

Η U19 της ΑΕΚ ενισχύθηκε σημαντικά το περασμένο καλοκαίρι,...

Ο Ατρόμητος έδωσε επαγγελματικό σε ένα μεγάλο ταλέντο του!

Ο Ατρόμητος ξέρει καλά τα διαμάντια που "κρύβονται" στην...

Ανησυχία για Καρέτσα στη Ντόρτμουντ!

Στιγμές αγωνίας πέρασε το βράδυ της Τρίτης (8/9) η...

Περήφανος ο Παναθηναϊκός για τα… διαμάντια των “δοκαριών” του!

Μία ξεχωριστή ημέρα βίωσαν χθες τα τμήματα υποδομής του...

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ολυμπιακός – Παραιτήθηκε ο Σίμος!

Ξαφνική... παραίτηση για τον Έλληνα προπονητή, όπου αποχωρεί από...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ