Παναθηναϊκός

Δεν ξεχνάει τις υπηρεσίες του Αποστολάκη ο Παναθηναϊκός! (photos)

Ευγνώμον στον Κώστα Αποστολάκη είναι ο Παναθηναϊκός.

Ο 20χρονος δεξιός οπισθοφύλακας (γεννημένος στις 28/5/1999) πραγματοποίησε την καλύτερη του χρονιά, φορώντας το ¨τριφύλλι”.

Παρά το γεγονός πως η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν στον “αέρα”, ο νεαρός δεν επηρεάστηκε καθόλου και έδωσε τα μέγιστα για τους “πράσινους”. Κατάφερε να καταγράψει 8 συμμετοχές και να βάλει γερά το όνομα του στη φετινή χρονιά.

Κάτι που δεν ξέχασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, η ΠΑΕ ύμνησε και τον Αποστολάκη. Οι “πράσινοι” ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media, στιγμιότυπα από τα κατορθώματα του πιτσιρικά.

Μάλιστα δεν παρέλειψαν να υμνήσουν τον νεαρό, λέγοντας ότι φέτος πήρε τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά.

Πλέον όμως αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους, αφού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει “δώσει” τα χέρια του με τον ΑΠΟΕΛ.

Δείτε το post της ΠΑΕ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοινώθηκε ο Κουτσουπιάς από την Άντερλεχτ!

Νέος σταθμός στην καριέρα του Ηλία Κουτσουπιά, καθώς ο...

Έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου U19 για τη φετινή σεζόν!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος που "εγγυάται" και τον...

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Τουνουσίδης, αλλά… όχι στον Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός χτύπησε δυνατά στην αγορά των νέων ταλέντων...

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ