Σάββατο, 20/04/24
Ιταλία

Δεν καταλαβαίνει ούτε από περικοπές ο Ρονάλντο! (photo)

Δεν νιώθει από μειώσεις μισθών ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πριν λίγες μέρες ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχθηκε την πρόταση της Γιουβέντους για γενναία απόφαση μείωση του μισθού του.

Απόφαση που δέχτηκε μετά χαράς, καθώς δεν θα τον εμποδίσει με τίποτα από το να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος είναι να γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής.

 

 

Παρά τις περικοπές, ο Ρονάλντο βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει το ένα δισεκατομμύρια ευρώ.

Αν και είναι μόλις ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ, ο 35χρονος έχει φροντίσει να εκμεταλλευτεί τα επιτεύγματα του στο χορτάρι με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ίδιος έχει πετύχει να μεταφέρει όλο αυτόν τον “πανικό” που γίνεται με το όνομα του, εκτός γηπέδου και να τον μετατρέψει σε κάτι αρκετά κερδοφόρο για εκείνον.

Πέρα από τις εταιρείες που υπάρχει το όνομα του, ο Κριστιάνο έχει ένα τεράστιο εισόδημα και από τις ετήσιες χορηγίες.  Για παράδειγμα, όπως τονίζει το αμερικανικό περιοδικό Forbes, ο σταρ της Γιουβέντους εισπράττει μόνο από την χορηγία της Nike, 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

‘Oπως καταλαβαίνεται η μείωση δεν θα τον επηρεάσει, καθώς με την περιουσία που έχει καταφέρει να δημιουργήσει, θα γίνει ο πρώτος εκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής και ο τρίτος αθλητής μετά από τον Τάιγκερ Γούντς και τον Φλόιντ Μειγουέδερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόσμος

Τα μεγαλύτερα ντέρμπι του πλανήτη – Υπάρχει Ελληνικό στη...

Το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ντέρμπι. Τα παιχνίδια εκείνα που φέρνουν αντιμέτωπους, ομάδες...
Ιταλία

Ένα Ελληνόπουλο… στους σκόρερ της Primavera!

Στην Ιταλία και στο πρωτάθλημα της Primavera ένα δικό μας παιδί... βγάζει "μάτια" και σκοράρει ακατάπαυστα. Ο λόγος...
Ισπανία

Ο Μπέλιγχαμ θα πάρει… τρελά λεφτά ως μπόνους!

Ο νεαρός αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης έχει πιάσει... αρκετούς στόχους την πρώτη του χρονιά με την ομάδα...
Old Stories

Η Ρεάλ έχασε τον “Λέβα” για… περίεργους όρους που...

Δεν υπάρχουν αυτά που ζητούσε από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι η Ρεάλ. Ο Πολωνός αποτελούσε για πολλές ομάδες το...
Εθνικές Ομάδες

Η νέα φανέλα της Εθνικής απεικονίζει τη… Νίκη της...

Με πρωταγωνίστρια την εμβληματική Νίκη της Σαμοθράκης, το περίφημο γλυπτό της ελληνιστικής εποχής, παρουσιάστηκε η νέα εμφάνιση...