Κυριακή, 15/02/26
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου, 2026
Ιταλία

Δεν καταλαβαίνει ούτε από περικοπές ο Ρονάλντο! (photo)

Δεν νιώθει από μειώσεις μισθών ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πριν λίγες μέρες ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχθηκε την πρόταση της Γιουβέντους για γενναία απόφαση μείωση του μισθού του.

Απόφαση που δέχτηκε μετά χαράς, καθώς δεν θα τον εμποδίσει με τίποτα από το να πετύχει τον στόχο του, ο οποίος είναι να γίνει ο πρώτος δισεκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής.

 

 

Παρά τις περικοπές, ο Ρονάλντο βρίσκεται ένα βήμα πριν γίνει πρώτος ποδοσφαιριστής που φτάνει το ένα δισεκατομμύρια ευρώ.

Αν και είναι μόλις ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής, πίσω από τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ, ο 35χρονος έχει φροντίσει να εκμεταλλευτεί τα επιτεύγματα του στο χορτάρι με τον καλύτερο τρόπο.

Ο ίδιος έχει πετύχει να μεταφέρει όλο αυτόν τον “πανικό” που γίνεται με το όνομα του, εκτός γηπέδου και να τον μετατρέψει σε κάτι αρκετά κερδοφόρο για εκείνον.

Πέρα από τις εταιρείες που υπάρχει το όνομα του, ο Κριστιάνο έχει ένα τεράστιο εισόδημα και από τις ετήσιες χορηγίες.  Για παράδειγμα, όπως τονίζει το αμερικανικό περιοδικό Forbes, ο σταρ της Γιουβέντους εισπράττει μόνο από την χορηγία της Nike, 40 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

‘Oπως καταλαβαίνεται η μείωση δεν θα τον επηρεάσει, καθώς με την περιουσία που έχει καταφέρει να δημιουργήσει, θα γίνει ο πρώτος εκατομμυριούχος ποδοσφαιριστής και ο τρίτος αθλητής μετά από τον Τάιγκερ Γούντς και τον Φλόιντ Μειγουέδερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φιλική ήττα για την Εθνική Παίδων από την Κροατία!

Στον δεύτερο αγώνα της στο φιλικό τουρνουά, που διεξάγεται...

Νίκη για την ΑΕΚ επί του Πανσερραϊκού!

Η ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του Πανσερραϊκού,...

Πήρε την εξ’ αναβολής νίκη στις Σέρρες η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ έφυγε από τις Σέρρες, επικρατώντας με 2-1...

Ο Νόα Άλεν “ψάχνεται” για ομάδα και… έχει λόγους!

Την ώρα που άπαντες γράφουν για τον Νόα Άλεν...

Από μια 20αδα αναπτυξιακής ομάδας, πόσοι τα καταφέρνουν;

Το όνειρο κάθε παιδιού που ξεκινά να παίζει ποδόσφαιρο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ