ΑΕΚ (U19)

“Δεν έχουμε εικόνα τι μας περιμένει μετά την καραντίνα”! (photo)

Ο Γιώργος Θεοχάρης περιμένει να περάσει η καραντίνα και να επιστρέψει στην ομάδα του και στις προπονήσεις.

Η καραντίνα λόγω του κορωνοϊού τον αναγκάζει να απέχει από αυτό που αγαπά και να προσπαθεί να διατηρήσει την επαφή του με εναλλακτικούς τρόπους προπόνησης. Για όλα αυτά μίλησε στον επίσημο λογαριασμό της Ακαδημίας της ΑΕΚ στο Facebook.

Διαβάστε τα όσα είπε:

Σε αυτή τη συγκυρία είμαστε υποχρεωμένοι να δουλεύουμε ατομικά για να μένουμε σε φόρμα. Εγώ κάνω αερόβιο πρόγραμμα, όπως όλοι μας, αλλά και ειδικές ασκήσεις για να έχω την ευλυγισία που χρειάζομαι. Κάνω και κάποια έξτρα πράγματα, αλλά με πολλή προσοχή. Έχω κοντά μου το γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και η εξάσκηση μου είναι σχεδόν καθημερινή.

 

Δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο όταν κάνεις κανονική προπόνηση με την ομάδα, αλλά πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου γιατί, αν χαλαρώσεις θα το βρεις μπροστά σου στο μέλλον. Ερχονται και οι στιγμές που σου φαίνεται πληκτικό όλο αυτό, αλλά πρέπει να συνεχίσεις»

 

Μιλάω πολύ τακτικά με τους προπονητές και είναι πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Μιλάμε άλλωστε και σε ανθρώπινο επίπεδο μαζί τους. Μιλάς για να δεις αν ο άλλος είναι καλά. Και βέβαια με τους συμπαίκτες μου μιλάω καθημερινά. Η επικοινωνία έτσι κι αλλιώς είναι καθημερινή μέσω των κοινωνικών δικτύων και η χημεία της ομάδας δεν χαλάει.

 

Δεν έχουμε εικόνα τι μας περιμένει μετά την καραντίνα. Δεν ξέρουμε δηλαδή αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν ή αν θα πάμε κατευθείαν στην επόμενη προετοιμασία. Αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα. Θα μοιάζει σαν να γυρνάμε από καλοκαίρι μόνο που αυτή η διακοπή είναι μεγαλύτερη σε διάρκεια ακόμα και από τις θερινές διακοπές.

 

Ανυπομονώ να τελειώσει όλο αυτό και να επιστρέψουμε στο γήπεδο. Αλλά προέχει η υγεία και η ασφάλεια όλων μας.

Δείτε το post:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΟΦΗ θα μεταδίδει τα παιχνίδια της U19!

Ο ΟΦΗ αλλάζει σελίδα στον τρόπο που η ίδια...

Μπαίνει… γήπεδο για πρεμιέρα στο Youth League η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ U19 κάνει το ντεμπούτο της στο Youth...

Μετά τον… πάγκο – Το ερώτημα είναι είσαι έτοιμος ή οχι;

Υπάρχουν παιδιά που από τα 13 μέχρι τα 16...

Ένα Ελληνόπουλο επέλεξε τη φανέλα της… Εθνικής Ουγγαρίας!

Μια ιδιαίτερη ποδοσφαιρική διαδρομή, που ενώνει τρεις διαφορετικές κουλτούρες...

Ο Ρονάλντο “τσίμπησε”… 100 ευρώ από γυναίκα στην Πάτρα!

Μία ιστορία που ακούγεται σαν σενάριο ταινίας, αλλά είναι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ