Ισπανία

Μπάρτσα και Ρεάλ “σφάζονται” για τον “νέο Κακά”! (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει βρει το νέο ταλέντο που θέλει να αποκτήσει από την Βραζιλία, μετά τους Μιλιτάο, Βινίσιους, Ροντρίγκο και Ρέινερ. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον “νέο Κακά” ή αλλίως, Ιγκόρ Γκόμες.

Όμως δεν θα αποκτήσει τόσο εύκολα τον 21χρονο (γεννημένος στις 17/3/1999) ποδοσφαιριστή της Σάο Πάολο, καθώς ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχει δείξει και η Μπαρτσελόνα.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το 2018 στην πρώτη ομάδα της Σάο Πάολο, ενώ είναι διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες της Εθνικής Βραζιλίας. Όσοι τον έχουν δει να αγωνίζεται, κάνουν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Κακά.

Όσον αφορά το οικονομικό, ο νεαρός έχει μια ρήτρα ύψους 50 εκατομμυρίων με την ομάδα της Βραζιλίας, αν και η κρίση του κορωνοϊού ίσως οδηγήσει τους Βραζιλιάνους να τον πουλήσουν με λιγότερα χρήματα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=oWWZMElrfeM

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποια ταλέντα πήραν… προαγωγή στον Ολυμπιακό;

Με πολλούς βασικούς παίκτες στις εθνικές ομάδες, ο Ιμανόλ...

Στην Γεωργία για τη νίκη η Εθνική Ελπίδων!

Στην τελική ευθεία των προκριματικών του UEFA U21 EURO...

Διαφθορά στις ακαδημίες – Όταν η αδιαφάνεια γίνεται κίνδυνος!

Ένας γονέας μπορεί να δει μια ανεξήγητη χρέωση, μια...

Ηττήθηκε από τη Βοσνία η Εθνική ομάδα!

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της...

Η άφιξη του Ροντρίγκεθ φέρνει… ίδια φιλοσοφία στις ομάδες!

Ο Ολυμπιακός χτίζει ένα ενιαίο ποδοσφαιρικό μοντέλο που ξεκινά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ